Annonce:
Annonce:

AaB afviser: Ingen konkrete bud på Nicolaj Thomsen

Nicolaj Thomsen ville gerne til udlandet og er skuffet over, at han ikke kom af sted i januar. AaB fortæller dog, at der ikke var konkrete bud på midtbanespilleren

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AaB

Den 22-årige AaB-profil Nicolaj Thomsen har længe været blandt Superligaens bedste spillere - og ikke mindst en spiller, der har været interessant for udlandet, og Thomsen har ambitioner om at komme til udlandet for at prøve sig af i en større liga.

Annonce:

Det har han haft i noget tid efterhånden, og et skifte var i sommer også tæt på.

Ambitionen var også at komme ud i det netop overståede januarvindue, derfor er Thomsen også skuffet over, at det ikke er lykkedes at finde klubben i udlandet. Det fortalte han til tipsbladet.dk torsdag.

I sommer glippede et skifte til franske Nantes, da der kun manglende en underskrift, og selv om han har spillet godt i efteråret, var der ikke interesse nok i januar, fortæller AaB.

- Jeg har fuldt ud forståelse for, at Nicolaj Thomsen på en måde er skuffet over, at han ikke kom af sted, når han har spillet, som han har gjort. Der har været så meget snak om det (et Thomsen-skifte, red.) i Danmark, og det påvirker også spilleren, fordi han hele tiden bliver spurgt ind til det og konfronteret med det. Det er logisk, at det er krævende for ham, siger AaB's sportsdirektør, Allan Gaarde, til tipsbladet.dk og forklarer:

- Vi har på ingen måde blokeret for et salg. Faktum er, at der ikke har været et konkret bud på Nicolaj, siden han sidste sommer var en underskrift fra at skifte til Nantes. Der er masser af snak, og klubberne er også seriøse nok, men der har ikke været et konkret bud, siger Gaarde videre.

Dermed skal Thomsen spille for AaB i foråret, hvor han måske kan være med til at sikre klubben det andet danske mesterskab på tre år. Thomsen og AaB har nemlig gang i en god sæson, hvor klubben aktuelt ligger nummer to i Superligaen, og hvor Thomsen med seks assists og to scoringer har været medvirkende til, at AaB er i toppen af ligaen.

- Nicolaj er en af de allerbedste spillere i Danmark. Det ved vi, og det ved modstanderne. Jeg tror måske, at det her januarvindue har været mere for målscorere, hvor Nicolaj bonner ud på nogle andre statistikker, siger Allan Gaarde, der har det ambivalent med, at Thomsen formentlig er fortid i AaB til sommer:

- Den dag han forlader os - og det er om kort tid - der vil vi selvfølgelig begræde, at en så vigtig spiller forlader os, men vi vil også glæde os over, at endnu en AaB-repræsentant er i udlandet. Han er så dygtig, at uanset hvor han kommer hen, får han succes, siger sportsdirektøren.

Gaarde fortæller, at AaB havde ageret på transfermarkedet, hvis Nicolaj Thomsen var blevet solgt - og at klubben nok også kommer til at gøre det til sommer, hvis Thomsen sælges her.
- Han har et niveau, som du ikke bare lige sådan kan erstatte, tilføjer AaB's sportsdirektør.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: