AaB-anfører efter kontroversiel dom: - Vanvittigt frustrerende

Rasmus Würtz mente ikke, at han kunne have gjort noget anderledes, da Mathias Jensen hamrede bolden ind på hans arm. Dommer Jakob Kehlet havde dog en anden mening

Foto: Tariq Mikkel Khan/Scanpix
Foto: Tariq Mikkel Khan/Scanpix

FARUM (Ekstra Bladet): Rasmus Würtz så en kende frustreret ud efter AaB's 1-3-nederlag til FC Nordsjælland, og det skyldtes ikke kun de store chancer, som hans hold misbrugte i 2. halvleg.

Før pausen fik Würtz en uheldige hovedrolle, da et langskud fra Mathias Jensens ramte hans arm i AaB-feltet.

Det fik dommer Jakob Kehlet til at pege på pletten og stange et gult kort ud til den rutinerede AaB'er, der havde meget svært ved at se, hvad han skulle have gjort anderledes i situationen:

- Bolden bliver smadret ind på kroppen af mig, og jeg kan ikke rigtig gøre noget. Jeg føler, at jeg har hånden inde, så det vanvittigt frustrerende, at de skal have et mål på den måde.

Foto: Tariq Mikkel Khan/Scanpix
Foto: Tariq Mikkel Khan/Scanpix
 

FC Nordsjælland var bedst uden på nogen måde at imponere i opgøret, men AaB havde i 2. halvleg nogle gevaldige chancer efter hjørnespark.

- Vi fik de muligheder, vi skulle have, men kendte ikke vores besøgelsestid. Det er vanvittigt, at vi ikke får scoret inden deres tredje mål, men der var nogle ting, der går os imod i dag, sagde Würtz, der nu har indstillet sigtet på pokalen.

AaB møder onsdag Fredericia i pokalkvartfinalen, og den kamp skal vindes.

- Pokalturneringen betyder ekstremt meget. Vi går all in og skal videre. Det er det, som det handler om nu, sagde AaB-anføreren. 

Se det kontroversielle straffespark her:

 

Se også: Drama i Farum: Kæmpe afbrænder og kontroversielt straffespark

44 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere