AaB-anfører i panik: Enhver forælders værste mareridt

Lucas Andersen og hans kæreste var skrækslagne, da deres treårige søn for et par uger siden måtte hasteindlægges to gange

Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AaB

AaB's anfører og største stjerne, Lucas Andersen, var tidligere på måneden igennem det, som han kalder sit værste mareridt, da hans treårige søn måtte hasteindlægges.

Det fortæller han i et interview med B.T.

Ud af det blå blev sønnen Carl syg: Han kastede op, hans øjne flakkede, og hans forældre kunne ikke komme i kontakt med ham. Han måtte hentes i ambulance, og på sygehuset kunne de konstatere, at der ikke var tale om coronavirus.

Dagen efter kom den lille familie hjem, men drengen fik endnu et anfald og blev indlagt igen. Det blev til tre dage på hospitalet, men nu er han udskrevet og har været hjemme i to uger. Oplevelsen glemmer Lucas Andersen og hans kæreste, Thea, dog ikke lige foreløbig.

Måske migræne
- Det var jo enhver forældres mareridt, som vi oplevede. Det er jo et liv fuldt af bekymringer, når man har et barn, siger AaB-kaptajnen til B.T.

Lægernes undersøgelser viste ikke, hvad Carl præcis fejlede. De tror dog, at det enten var en sjælden form for migræne hos børn eller en virus.

Lucas Andersen var på daværende tidspunkt hjemsendt fra AaB uden arbejde. Klubben kunne altså ikke forlange, at han passede sit job ved for eksempel at løbe ture.

Til gengæld fik den del af statens aftale om lønkompensation.

Nu er Andersen og co. dog tilbage på træningsbanen. Det har de været i en uges tid. I AaB som i alle andre klubber, hvor de træner på græs, foregår det dog i små grupper af højst otte ad gangen.

Bekymring i Brøndby: - Den bliver et bæst

- Spillerne var ved at pisse i bukserne

Komplet uenig: Får bøde på 10.000 kroner

Spillede lige op med Messi og verdensmestre

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er minister Prehn hævet over reglerne?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind