AaB-anfører ønsker tillykke - men 90-årige Bodil er skeptisk

- Tillykke med de 90 år og mange tak for støtten! Det skulle AaB-anfører Rasmus Würtz have sagt til Bodil, der er AaB-fan - men ikke alt gik som planlagt

Der er ikke noget som gode fans - de er en del af fundamentet i en professionel klub.

Det ved de i AaB. Og derfor ville anfører Rasmus Würtz i onsdags også ringe op til den mangeårige AaB-fan Bodil, der fyldte 90 år. For at ønske tillykke og takke for støtten.

Men det gik ikke helt som forventet - hvilket du kan se i videoen herover.

Det er Bodils datter, der tager telefonen, og da Würtz præsenterer sig, får han kun en latter og en skepsis som modsvar. Ikke den bedste start.

Men Bodil kommer dog til telefonen og må et par gange spørge ind til, om det virkelig er Rasmus Würtz i røret. For det kunne jo være en, der laver telefonfis.

Würtz bekræfter sin identitet - flere gange - men Bodil er stadig ikke overbevist og spørger derfor, om det er Bjørn på linjen.

Den bemærkning skøjter Rasmus Würtz hen over og lykønsker hende med den store dag.

Bodil derimod er nu af den opfattelse, at det rent faktisk er Bjørn, hun taler med, og forklarer, at hun håber på at kunne se ham på lørdag - hvilket Würtz opfatter som om, at hun vil se træningskampen mod IFK Göteborg.

Herefter taler de to forbi hinanden et par gange, men Würtz får da sluttet af med at gratulere endnu en gang og sagt farvel.

- Hej, hej, Bjørn, svarer Bodil og lægger på.

En pudsig situation for Rasmus Würtz, der sidst i videoen da også er efterladt med et enkelt spørgsmål:

- Kaldte hun mig Bjørn, eller hvad?

Jep, det gjorde hun, men mon ikke hun alligevel fik en god dag med sine gæster? Herfra skal i hvert fald lyde et tillykke på den store dag til den store AaB-fan Bodil.

Skandale i Serie A: Anfører får doping-karantæne

Hørsholt stopper - her er den nye boss i Parken

Utrolige billeder: Scoring identisk med ydmygelse af Schmeichel