AaB bekræfter: Forhandler om salg af Bassogog

I en fondsbørsmeddelelse bekræfter AaB, at klubben ligger i forhandlinger om at sælge Christian Bassogog

AaB forhandler med en udenlandsk klub om et salg af Christian Bassogog. Det bekræfter klubben i en fondsbørsmeddelelse.

-Aalborg Boldspilklub A/S har indledt forhandlinger med en udenlandsk klub om et salg af spilleren Christian Bassogog, skriver de blandt andet.

- Yderligere informationer vil tilgå Fondsbørsen, når der enten er opnået en aftale eller forhandlingerne er brudt sammen.

Dermed ser offensivspillerens dage i Aalborg ud til at være talte. Historierne om hans forestående afsked har stået på, siden han vandt Africa Cup of Nations med Cameroun og samtidig blev kåret til turneringens bedste spiller.

Tidligere på dagen blev 21-årige Bassogog sat i forbindelse med Lokomotiv Moskva og en klub i Kina. Klubberne i disse lande kan stadig købe spillere, da deres transfervinduer afviger fra det i Danmark.

Cheftræner i AaB, Morten Wieghorst, sagde til tipsbladet.dk, at han håbede på snart at få en afklaring på, om Bassogog ville være til rådighed i foråret:

-Jeg regner ikke med noget, før alle vinduer er lukket. Det er et skævt forhold, at de er åbne (i andre lande, red.). Men jeg forventer også, at AaB og spilleren sætter en deadline, hvor vi siger: 'Det er sådan, det er nu uanset hvad'. Det kan være til ene og den anden side. Som træner har man brug for afklaring på et tidspunkt, og at vi siger, at nu er vores vindue lukket, sagde Wieghorst tidligere på dagen.

Det ønske ser altså ud til snart at blive opfyldt.

5 kommentarer
Vis kommentarer