AaB bekræfter: Han er vores nye sportschef

Superligaklubben AaB henter norske Inge André Olsen i Stabæk

Foto: Fredrik Hagen/NTB/Ritzau Scanpix
Foto: Fredrik Hagen/NTB/Ritzau Scanpix

Køb adgang til at se VM for klubhold med Liverpool lige her.

Som Ekstra Bladet kunne fortælle i sidste uge, bliver 41-årige Inge André Olsen ny sportschef i superligaklubben AaB.

Det bekræfter nordjyderne onsdag på deres hjemmeside.

Inge André Olsen kommer til dansk fodbold efter at have stået i spidsen for Stabæk Fotball i toppen af norsk fodbold i ni sæsoner.

- I forbindelse med rekrutteringen af en ny sportschef udvalgte vi efter nøje overvejelser fire kandidater fra vores bruttoliste med emner, og i alle fire tilfælde blev vi i de efterfølgende samtaler bekræftet i, at den respektive person ville kunne bestride jobbet som sportschef i AaB – på hver sin facon, fortæller administrerende direktør Thomas Bælum.

Inge André Olsens arbejde med at bygge Stabæks fodboldakademi op til at være blandt Norges bedste har været blandt årsagerne til, at AaB har set sig lune på ham.

Diego Ribas og Flamengo håber på at kunne gentage triumfen fra 1981. Foto: Kai Pfaffenbach/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Skrækmodstander venter på Liverpool

- Han har præsteret gode transferresultater og har et stort netværk, ligesom han er dygtig kommunikativ og har ry for at udøve et inkluderende lederskab, hvorfor vi har store forventninger til samarbejdet, fortæller Thomas Bælum. 

AaB fritstillede i oktober Allan Gaarde fra positionen som sportsdirektør. Siden er jobbet blevet nedgraderet til sportschef, mens man tidligere i december hentede Søren Krogh i FC Nordsjælland til rollen som fodboldchef - en rolle med fokus på talentudvikling.

Inge André Olsen har tidligere spillet fodbold på højeste niveau i Norge - for Stabæk Fotball, Strømsgodset IF og IK Start.

Færdig i AaB. Foto: René Schütze Superligaen Bombe i Superligaen: Derfor røg han ud

Nicolai Poulsen (til højre) har sammen med AGF haft et flot efterår. Foto: Jens Dresling. Sport og Spil Tre flotte priser til AGF - den rigtig grimme til Brøndby

Søren Krogh bytter en tilværelse som assistent i FC Nordsjælland ud med jobbet som fodboldchef i AaB Foto:  Jens Dresling AaB AaB hyrer ny fodboldchef

11 kommentarer
Vis kommentarer