AaB-bomber om rival: Smutter, hvis han bliver

Hvis Lukas Spalvis ikke forlader AaB, gør Nicklas Helenius. Det bliver formentlig på en lejeaftale, og hos Esbjerg fB bekræfter cheftræner Jonas Dal, at man er interesseret i angriberen

Der har været langt mellem målene for Nicklas Helenius, siden han vendte tilbage til Nordjylland (Foto: René Schütze)
Der har været langt mellem målene for Nicklas Helenius, siden han vendte tilbage til Nordjylland (Foto: René Schütze)

Hele vinteren har Nicklas Helenius' fremtid i AaB været et tema, og senest mandag, når der er transferdeadline, skal angriberens fremtid på plads. Inden det kan komme på plads, må han dog vente at se, hvad der sker med Lukas Spalvis.

Hvis han bliver i AaB i foråret, gør Helenius ikke.

- Min fremtid afhænger af, om Lukas bliver her eller ej. Vi må se, hvad der sker, men for mig er det vigtigste bare at få lov til at spille noget fodbold, så jeg kan bevise, at jeg er tilbage på mit gamle niveau, siger Nicklas Helenius til Nordjyske.

 

Sportsdirektør Allan Gaarde har tidligere sagt, at det er væsentligt for klubben at beholde Spalvis i foråret. Dermed er der lagt op til, at Helenius skal søge førsteholdsfodbold et andet sted, og det bliver formentlig på en lejeaftale.

Han siger selv til Nordjyske, at det er der største sandsynlighed for. Og i Esbjerg vil de gerne have ham.

- Jeg vil gerne sige, at Nicklas er i spil. Han er et af de navne, vi har haft oppe at vende, lyder det fra Jonas Dal til avisen.

17 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere