AaB-chef: Vi vil meget gerne have Kusk hjem

Kasper Kusk er rygtet interessant for FC København, men i AaB står de også klar med åbne arme, hvis Kusk vil tilbage til Danmark

Han har eftersigende sagt nej til FC København, men Ståle Solbakken og FCK er fortsat interesseret i at hente Kasper Kusk, skulle den danske offensivspiller blive til overs i sin hollandske klub Twente.

I Twente har Kasper Kusk nemlig ikke haft succes med at finde fodfæste, og han har således spillet mest for reserveholdet. Godt nok har klubben meldt ud, at de regner med Kusk i næste sæson, men spørgsmålet er, om danskeren er villig til at blive og kæmpe i Twente.

Klubbens elendige økonomi kan måske også tvinge Twente til at sælge Kasper Kusk, der skiftede i sommer fra AaB, men omvendt kan det også få klubben til at satse mere på danskeren, hvis andre profiler bliver solgt i forsøget på at rejse kapital.

Skulle det ske, at Kusk 23-årige Kasper Kusk skal finde sig en ny klub, får FC København konkurrence om den tidligere landsholdsspillers signatur. AaB er nemlig meget, meget interesseret i at få Kasper Kusk tilbage, skulle det være muligt.

- Vi melder bare åbent ud, at vi vil meget gerne have Kasper hjem, men der skal også være en lyst fra en anden part til det. Der skal være en lyst fra Twente til at lade ham gå, og så skal Kasper også selv have lyst til det, siger sportsdirektør Allan Gaarde til TV 2 Sport.

7 kommentarer
Vis kommentarer