AaB-fans griber sneskovlen for at undgå aflysning

Fans og kommunalarbejdere skal med sneskovle forbedre muligheden for at undgå aflysning af AaB-AC Horsens

Her ses en kommunalarbejder på Aalborg Portland Park. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.
Her ses en kommunalarbejder på Aalborg Portland Park. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Mandag har Aalborg modtaget store mængder sne, og sneen har også lagt sig som en hvid dyne over græstæppet på AaB's hjemmebane.

Omkring middag var sportsdirektør Allan Gaarde ude for at inspicere den snefyldte bane, der, hvis alt går vel, skal huse AaB's hjemmekamp mod AC Horsens mandag aften klokken 18.

Sportsdirektøren fortæller, at både klubben og Aalborg Kommune gør alt for, at en aflysning af kampen kan undgås.

- Vi håber selvfølgelig på, at vi kan afvikle kampen, men det kommer til at afhænge af, hvor meget det kommer til at sne hen over eftermiddagen.

- Heldigvis er der en masse mennesker, som gerne vil hjælpe os med at rydde banen. Det er både vores supportere og folk fra kommunen, som har meldt sig til at komme med sneskovle, så vi kan få en grøn bane at spille på.

- Der er 30 fans, som har tilkendegivet, at de vil komme og hjælpe, og kommunen stiller med cirka samme antal, så der er masser, som gerne vil hjælpe, siger Allan Gaarde.

Selv om banen bliver ryddet for sne, kan den godt være farlig at spille på. Den vurdering er dog ikke op til AaB-ledelsen.

- Det er kampens dommer, som har den endelige beslutning i forhold til, om banen er forsvarlig at spille på. Som baneejer har kommunen også noget at sige, i forhold til om man kan benytte stadion, siger Allan Gaarde.

Brøndby Her er pigerne i hans liv: Zorniger har allerede scoret guldet

FC København Årets dribletur: Fischer tager røven på tre

Sport og Spil 48 utrolige timer: Sådan blev Lyngby mirakuløst reddet

6 kommentarer
Vis kommentarer