AaB-fans lunkne over Wieghorst: Jøsses, et kedeligt valg!

Ansættelsen af Morten Wieghorst vækker ikke ligefrem udelt begejstring blandt fansene hos de bolsjestribede

Wieghorst skal sikre succes i Aalborg. Foto: Aabsport
Wieghorst skal sikre succes i Aalborg. Foto: Aabsport

To dage før, AaB begynder deres træningsopstart forud for Superliga-foråret, præsenterede den nordjyske klub i dag deres nye cheftræner, som skal tage over fra fyrede Lars Søndergaard.

Det blev den tidligere FC Nordsjælland og AGF-træner Morten Wieghorst, som ikke overraskende er den nye mand i trænersædet.

Wieghorst har også tidligere været inde i spillet til det ledige trænersæde i Aalborg, dengang endte det dog med Magnus Pehrsson i stolen, men denne gang var timingen altså den rette.

Selvom AaB i deres pressemeddelelse naturligvis er glade og tilfredse med aftalen, skal man ikke lede længe blandt fansene for at se, at tilfredsheden med den nye chef ikke er lige så stor, som den er hos ledelsen.

Se også: Eks-AaB'er langer ud efter klubben: Hørte ikke fra jer

Superligaen - 28. dec. 2016 - kl. 09:09 Top 100: AaB-legenden blev reddet af Gud - Nu ejer han 'The Jesus Hotel'

En bruger ved navn Doukas på AaB fanklubs debatforum undrer sig over valget;

- Jøsses mand, sikke et kedeligt valg - ufatteligt, at Gaarde ikke formår et kigge udover den lille danske andedam. Først LS og nu Wieghorst.
Jeg kan slet ikke se, hvad der gør Wieghorst til et godt valg, og hans manglende evne til at kommunikere med medier og omverdenen gør det ikke bedre, lyder det fra Doukas, hvis mening stemmer overens med flere andres.

En bruger ved navn 'MR er den rigtige vinder', skriver:

- Øv...nå vi starter på en frisk - alle spillere skal have chancen på ny - og det må også gælde den ny træner.

Ligeså lyder det fra brugeren Pastorius.

- Det var heller ikke ønskescenariet her. Men lad os gå til ham med et åbent sind og fuld opbakning, indtil det modsatte er bevist, selvom det nok mest er den omvendte tankegang, der ligger det nordjyske sindelag nærmest.

Brugeren AaB-Ølstykke skriver:

Tjah .... Hvis vi absolut skulle ansætte et Brøndby svin, så er jeg da glad for at det ikke blev Lars Olsen eller John Faxe. Synes faktisk ikke han har vist noget siden tiden i Farum, og det var vel bare i Pokalen? Så det er nej tak herfra.

Mens brugeren Mr. Larsen også ærgrer sig

- Suk, meget skuffende valg. Jeg kan slet ikke se hans profil passe ind i vores klub.

Optimisterne
Flere af fansene i forummet er dog mere positivt stemt og vil give den nye træner chancen, inden de maler fanden på væggen.

- Hvad syntes du hans profil mangler for at passe ind? Jeg syntes han har mange kvaliteter vi som klub kan bruge. Talent fokus, offensiv tilgang til fodbold, lederansvar, erfaring, lyder det fra brugeren Forza.

'svendpoulsen' er enig.

- Skal vi nu ikke lige give manden en chance. Hvis det nu viser sig at Sloth, Meilinger og Flores virkelig kommer til at præstere under MW, så vil tonerne jo lyde en del anderledes.

Der er også en optimistisk tone fra brugeren De Fem:

- Fint valg. Wieghorst er den type der kan gøre AaB til mester, men det kommer nok til at gøre ondt undervejs når der skal omstilles spilleform. Heldigvis ligger der dog en base fra Kent-tiden som mange af dem kan falde tilbage på. Nu det ikke gik med LS, så er det for mig fint at udnytte et kedeligt forår i nedrykningspil til at få nogle af børnefejlene ud af systemet.

Morten Wieghorst er ansat på en kontrakt, der løber indtil sommeren 2019.

AaB blev sendt på juleferie med lidt af en ydmygelse:

Se også: AaB om Wieghorst-samtaler: På dette punkt var vi urokkelige

Se også: Officielt: Her er den nye AaB-træner

57 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere