Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

AaB-fans til angreb på FCK

- Vi har svært ved at se, hvordan en forringelse af forholdene for udeholdets fans - krydret med en markant prisstigning - går hånd i hånd med det gode værtskab, siger formand for AaB Support Club forud for søndagens topkamp i Parken

AaB-fansene er utilfredse med, at udebaneafsnittet i Parken er blevet rykket, og at de oven i købet skal betale mere for at komme ind (Foto: Jens Dresling)
AaB-fansene er utilfredse med, at udebaneafsnittet i Parken er blevet rykket, og at de oven i købet skal betale mere for at komme ind (Foto: Jens Dresling)

Når AaB søndag gæster Parken, må de medrejsende nordjyske tilhængere finde sig i, at deres plads er blevet rykket – og at det er blevet dyrere for dem at komme ind i nationalarenaen.

FC København har op til forårssæsonen flyttet udebaneafsnittet fra den ene endetribune til hjørnet på den ene langside.

Det vækker irritation i det nordjyske, hvor AaB-fansene mener, at de skal betale mere for dårligere pladser.

- Vi har i AaB Support Club svært ved at se, hvordan en forringelse af forholdene for udeholdets fans – krydret med en markant prisstigning – går hånd i hånd med det gode værtskab, siger Mads Aagaard, formand for AaB Support Club, i en pressemeddelelse.

Superligaen - 11. mar. 2016 - kl. 14:25 Konetyven Keller taler ud: Naturligt, at jeg er færdig som anfører

Den nordjyske fanklub mener, at FCK potentielt dræber den gode stemning ved at flytte udeholdets tilhængere og hæve billetprisen for dem.

AaB’erne kan sagtens forstå, at de ikke får de bedste pladser på stadion, men har til gengæld svært ved at forstå, at de som gæster fremover skal betale 50 kr. mere for at komme ind end FCK’s mest aktive fans, der har deres fast pladser bag det ene mål.

- Den gode fodboldkulisse handler om at få så mange på stadion som overhovedet muligt.

- Prisstigninger, som den vi ser i København, modarbejder desværre arbejdet for at skabe de gode rammer på danske fodboldstadions og skaber blot yderligere barrierer for nye fans, siger Mads Aagaard, der opfordrer FCK til at sænke priserne for udeholdets tilskuere eller optimere de fysiske rammer.

Flere andre fanklubber – deriblandt FCM’s Black Wolves (FCM), AGF Fanklub og Danske Fodbold Fanklubber - er medafsendere på pressemeddelelsen fra AaB Support Club.

Ifølge AaB Support Clubs undersøgelse betaler udeholdets fans det samme som hjemmeholdets aktive fans på ti ud af 12 Superliga-stadioner, men altså ikke i København, hvor der søndag kl. 18 fløjes op til topkamp.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen