Annonce:
Annonce:

AaB fyrer cheftræner Lars Friis

AaB's cheftræner er torsdag morgen blevet fritstillet

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AaB

Lars Friis er torsdag morgen blevet fyret som cheftræner i superligaklubben AaB.

Det skriver nordjyderne på deres hjemmeside.

Svigtende sportslige resultater og manglende spillemæssig udvikling er ifølge klubben de primære årsager til beslutningen.

- Man skal huske, at en afskedigelse altid er værst for den person, der bliver ramt, men jeg kan ærligt sige, at denne beslutning også gør ondt på mig, for Lars er en fortræffelig mand, som er vellidt i klubben for sin personlighed, der kun indeholder gode menneskelige egenskaber og værdier, siger sportschef Inge André Olsen.

- På banen blev en god begyndelse desværre hurtigt afløst af utilfredsstillende resultater, og det var en kæmpe skuffelse, at vi i sidste sæsons afsluttende syv spillerunder blot opnåede et enkelt point og dermed kiksede kvalifikationen til europæisk fodbold.

Annonce:

Lars Friis har stået i spidsen for AaB i 22 officielle kampe, seks er blevet vundet. Dermed blev det cirka til et halvt år i stillingen.

- Jeg anerkender, at resultaterne ikke har været gode nok, men er ærgerlig, ked af, skuffet over og også uenig i beslutningen, men det er en afgørelse, jeg må respektere. Det er sådan, det er, forklarer den nu tidligere cheftræner.

Ekstra Bladet erfarede kort før fyringen, at flere nøglespillere i truppen var blevet kontaktet inden for den seneste tid for at få en vurdering af cheftrænerens arbejde.

Bag den uformelle evaluering står flere bestyrelsesmedlemmer.

I pressemeddelelsen oplyser AaB, at man inden for kort tid vil præsentere en ny cheftræner. Vedkommende vil lede fra trænerbænken, når nordjyderne møder AGF på lørdag.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Læs også:

Topspiller fængslet: Dansk klub undersøgte afpresning

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: