AaB håber på salg af Nicolai Larsen

AaB's sportsdirektør Allan Gaarde forstår Nicolai Larsens ønske om at komme til udlandet. AaB er klar til at sælge målmanden - på et tidspunkt

For et par uger siden udtalte målmanden Nicolai Larsen, at han drømmer om at skifte til en udenlandsk klub i sommeren 2017. Til den tid har han ét år tilbage af sin kontrakt med den nordsjyske klub, og derfor er det oplagt, at et salg kan komme på tale.

I AaB er sportsdirektør Allan Gaarde opmærksom på situationen, og han forstår godt, at Nicolai Larsen har ambitioner om udlandet.

- Jeg håber, at alle vores spillere har en drøm om at blive solgt til det store udland. Den drøm deler vi også. Det var Lynge, der i sin tid hentede Nicolai som totalt ukendt målmand til AaB fra Lyngby.

- Han blev hurtigt førstemålmand, og han har hele tiden lagt på. Vi kan se, at han bliver bedre og bedre – også som leder, for med hans alder skal han også til at være en af de bærende kræfter og ledende skikkelser i vores trup.

- Det bliver han bedre til hele tiden, og han har haft en god start på sæsonen, siger Allan Gaarde til tipsbladet.dk.

- Vi håber for vores fælles projekts skyld, at vi kan sælge ham til en god klub på et tidspunkt. Vi må se, hvornår det passer. Han er en person, der grundlæggende har nogle fantastiske værdier, og vi er stolte af, at han er i klubben og bærer AaB-logoet.

- Han er virkelig en god ambassadør for os. Hvis det rigtige bud kommer, skal han selvfølgelig af sted, tilføjer Allan Gaarde.

Nicolai Larsen bliver her passeret få sekunder senere. Foto: René Schütze
Nicolai Larsen bliver her passeret få sekunder senere. Foto: René Schütze
 

Det er ofte en stor udfordring for en klub at erstatte en keeper, der har været fast førstemålmand gennem længere tid.

Aktuelt har AaB også målmanden Carsten Christensen i truppen, men det er meget tvivlsomt, at nordjyderne vil satse på den 30-årige reserve som nyt førstevalg, når Nicolai Larsen en dag forlader klubben.

Allan Gaarde er opmærksom på udfordringen, men tager det roligt.

- Det er en kæmpe opgave. Det må vi sige. Men det er jo ikke i dag, han skal sælges, siger han.

Nicolai Larsen kom til AaB i sommeren 2011 og har spillet 172 Superliga-kampe for klubben siden da.

TV: Nicolai Larsen tryller foran egen kasse

Irriteret Mølby: AaB havde stor respekt for os

Irriteret Mølby: AaB havde stor respekt for os Kriseramte AaB scorede det livgivende mål

Det sagde Bendtner for ti år siden: Interviewet han (ikke) fortryder