AaB-helte: For tidligt at tale om topplacering

AaB har fundet melodien i Superligaen og indtager andenpladsen, men sæsonen er stadig ung, mener profiler.

Thomas Enevoldsen scorede mod OB mandag aften. (Foto: René Schütze)
Thomas Enevoldsen scorede mod OB mandag aften. (Foto: René Schütze)

AaB leverede en pragtpræstation, da de slog OB med hele 5-1 i mandagens kamp i Alka Superligaen. Resultatet betyder, at AaB nu er et af topholdene i ligaen, hvor man indtager andenpladsen.

På trods af sprudlende spil og skarphed foran mål, så mener AaB’s målscorer til 1-0 i opgøret, Thomas Enevoldsen, at det er for tidligt at gisne om, hvor holdet befinder sig, når sæsonen slutter.

- Vi må tage en kamp ad gangen. Ligaen er så tæt, og alle kan slå hinanden på dagen. Vi skal fokusere på os selv, og så har vi helt sikkert et godt potentiale. Vi må se, hvor langt det rækker, siger Thomas Enevoldsen.

- Med et nederlag kunne vi have ligget nummer ti, og med sejren kommer vi op på andenpladsen. Det viser, hvor tæt Superligaen er, og hvor vigtigt det var at få de tre point.

32-årig AaB'er har ramt en målstime

AaB-målscoreren mener dog, at der er gode perspektiver i holdet, hvis man kan holde det niveau, som de har vist i de seneste to kampe mod AGF og OB. Han glæder sig over, at der kom styr på defensiven mod OB.

- Defensiven stod fantastisk mod OB, og hele holdet arbejdede knaldhårdt for at hjælpe til. Vi gav dem næsten ingen chancer.

'Det har været fantastisk'
- Det, vi har leveret i de sidste to kampe, har været fantastisk, og kan vi blive ved med at levere det, så ser det godt ud.

Nicolaj Thomsen spillede sin bedste kamp for AaB i denne sæson med flere gode aktioner og oplæg til 1-0 målet. Han er i tvivl om, hvorvidt nordjyderne kan bevare andenpladsen i den tætte liga.

- Vi spillede en utrolig flot kamp og er kommet op på andenpladsen i Superligaen. Vi skal passe på med at tale os selv op, men vi gjorde det godt i dag (i går, red.), siger Nicolaj Thomsen.

Selvom nordjyderne leverede sæsonens bedste præstation indtil videre, så mener Nicolaj Thomsen, at man skal huske på, hvor de lå for et par runder siden, hvor de ikke fik et ben til jorden mod FC Midtjylland.

Kent Nielsens mareridt: Ramt på stoltheden

- Det er selvfølgelig godt at ligge på andenpladsen, men det er en sjov turnering i år. Jeg kan huske, at vi for to kampe siden blev meget udskældt efter kampen mod Midtjylland. Men med to sejre er vi nu helt oppe i den anden ende.

Nordjyderne skal forsøge at bevare topplaceringen i Superligaen, og næste opgave for Lars Søndergaards tropper bliver hjemmekampen mod Randers på søndag.