AaB i dyb tavshed om Søndergaard

Allan Gaarde har tidligere slået fast, at AaB ikke har tilbudt nogen træner-sædet i klubben... det siger han ikke mere

Allan Gaarde kan snart begynde at fokusere på fremtiden, nu hvor trænerjagten ser ud til at kulminere med ansættelsen af Lars Søndergaard (Foto: René Schütze)
Allan Gaarde kan snart begynde at fokusere på fremtiden, nu hvor trænerjagten ser ud til at kulminere med ansættelsen af Lars Søndergaard (Foto: René Schütze)

Stilheden hersker, mens AaB's trænerjagt i disse timer kulminerer.

Allan Gaarde er i trænerjagten bundet af Fondsbørsens stramme regler, og han er derfor tvunget til at vægte sine ord omhyggeligt nu, hvor affæren bevæger sig ind i den afgørende fase.

AaB’s sportsdirektør har ellers kørt en åben og meget imødekommende linje, siden Kent Nielsen for fire måneder siden meddelte, at han ikke ville fortsætte i klubben.

Men netop som Lars Søndergaard er blevet tilbudt en to-årig aftale, bliver Allan Gaarde nødt til at træde varsomt.

Børsnoterede selskaber er forpligtet til at informere fondsbørsen som de første omkring ændringer, der berører nøgle-medarbejdere, da det anses for kurspåvirkende, når der sker ændringer der. En ny cheftræner hører til i den kategori.

– Hvad siger du til vores oplysninger om, at du 2. påskedag har holdt møde med Lars Søndergaard?

– Jeg bryder mig ikke om ’ingen kommentarer’, for det er for intetsigende. Men det er ikke en oplysning, som jeg mener, det giver mening at forholde sig til i den her situation, siger Allan Gaarde, der balancerer på en tynd tråd netop nu, hvor klubben venter på Lars Søndergaards underskrift på aftalen.

– Det interessante her er så også nærmere, at du tidligere har udtalt, at AaB ikke har tilbudt trænerjobbet til nogen. Hvordan står den sag i dag, hvor vi hører, at Lars Søndergaard er blevet tilbudt en to-årig aftale?

– Det lyder træls, men det har jeg ikke nogen kommentarer til ..., sukker Allan Gaarde.

AaB skal præsentere et strategi-oplæg for sine storaktionærer på et møde i dag. Det vil være en oplagt anledning til at lancere, at fire måneders trænerjagt er forbi.

4 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere