AaB-målmand: Brøndby ser skidegode ud

Nicolai Larsen er imponeret over Brøndbys sæsonstart. "Men vi har også set gode ud," siger han til tipsbladet.dk

AaB-keeper er optimistisk på sit holds vegne inden topbraget mellem Brøndby og nordjyderne, men erkender, at de blågule ser skarpe ud. Foto: René Schütze
AaB-keeper er optimistisk på sit holds vegne inden topbraget mellem Brøndby og nordjyderne, men erkender, at de blågule ser skarpe ud. Foto: René Schütze

Begge hold er stadig ubesejret. Begge hold har 15 point for de første syv kampe. Begge hold kan sætte sig på førstepladsen i Superligaen. Det handler om AaB og Brøndby denne weekend i Superligaen, for topkampen mellem de to mandskaber er interessant.

Både AaB og Brøndby har set stærke ud, og i den nordjyske klub ser man også frem til opgøret. Målmand Nicolai Larsen udtrykker stor respekt for Brøndby.

- Det bliver en svær kamp. Brøndby har set gode ud, og de har fået en ny stil med højt pres og en 4-4-2-opstilling med diamant. Det er er set før, men der er ikke så mange, der har spillet sådan i et stykke tid. Det handler om at knække koden, for hvis man gør det, får Brøndby det svært. Det er ikke lykkedes for nogen hold i endnu, men vi må se, om vi kan gøre det. De ser skidegode ud, men det kan være en fordel for os, at Hany Mukhtar er skadet, for han har været god, siger Nicolai Larsen til tipsbladet.dk.

Nicolai Larsen. Foto: Jens Dresling
Nicolai Larsen. Foto: Jens Dresling
 

Brøndby har scoret 23 mål i sæsonens første syv kampe, og Nicolai Larsen forestiller sig da også, at han får en travl aften på søndag.

- Jeg forventer, at der godt kan være lidt mere at lave end sædvanligt. Men vi har også set gode ud, og vi skal stå godt i kæderne og undgå for mange boldtab. Brøndby er farlige, hvis de erobrer bolden højt på banen, så det skal vi undgå. Det bliver ikke nemt, for Brøndby er gode, siger Nicolai Larsen.

Hvis det lykkes AaB at tage endnu en sejr, vil klubben pludselig være med i den absolutte top af Superligaen. Det er dog ikke det, der fylder mest i Nordjylland, fastslår Nicolai Larsen.

- Det er altid svært at sige noget efter syv kampe, men vi er glade for den gode start. Vi har et mål om at komme i top seks ligesom 10-11 andre klubber, og man kommer langt med en god start. Kan vi tage et eller tre point mod Brøndby, er det hele bare endnu mere fantastisk, men vi tror på det, for vi har også set gode ud, siger Nicolai Larsen.

Kampen mellem AaB og Brøndby fløjtes i gang søndag klokken 18.00.

Eksklusivt interview: Så tæt var Brøndby på afgrunden

AaB overrasket: Succesfuld chef stopper

AaB spadserer hen over Nørresundby i nordjysk pokalkamp

Brøndby tester tidligere Premier League-spiller

Formstærk Brøndby-profil ude i en måned

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.