AaB-målscorer er glad for vigtige point på svær udebane

Kasper Risgård glæder sig over de tre point mod Viborg, men efterlyser lidt mere skarphed foran mål

AaB kunne tage fra Viborg med tre point, da det søndag eftermiddag blev til en 2-0-sejr i Superligaen.

Det glæder kampens første målscorer, Kasper Risgård, for Viborg er et svært sted at spille.

- Vi vidste, at Viborg er et svært sted at spille. Vi så, at FCK først fik udlignet til sidst, da de var her, men vi kom hjem med tre point, og det er rigtig vigtigt, siger Kasper Risgård.

AaB hev en 2-0-sejr i land ude mod Viborg (Foto: Rune Aarestrup) AaB Stærk indskifter: AaB hænger på i medaljekampen

Han havde dog gerne set, at AaB havde fået mere ud af den gode første halvleg, hvor de lagde godt fra land og kom tidligt foran.

- Selv om spillet ikke flød gennem hele kampen, så var det os, der skabte de største tilbud og med lidt mere skarphed, så kunne den sagtens have stået 2-0 inden pausen, siger Kasper Risgård.

Han er tilfreds med mentaliteten på holdet, der viste vilje til at fighte resultatet hjem.

- Spillet var ikke lige kønt, og især i anden halvleg fik vi ikke den ro på bolden, som vi gerne ville have. Men vi fik kæmpet sejren hjem, og set over hele kampen var det fortjent.

Brøndby siger det ikke officielt, men DBU Pokalen Se her, Brøndby-fans: Derfor skal I holde med FCK

AaB's træner, Lars Søndergaard, var ligeledes tilfreds med indledningen, og også han havde gerne set lidt mere skarphed fra sine spillere.

- Vi var gode til at spille med tempo og bevægelighed i starten. Derfor kom vi frem til chancer, siger Lars Søndergaard.

- Vi havde de største chancer i første halvleg, hvor Rasmus Jönsson blandt andet kom frem til en stor mulighed. Havde vi haft lidt større skarphed, så kunne vi godt have gjort det til 2-0 i første halvleg, siger han.

I stedet kunne træneren se sit mandskab overlade initiativet til hjemmeholdet, og derfor er han glad for, at det trods alt blev til fuld gevinst.

- Vi skabte ikke meget i anden halvleg, hvor vi kom til at leve for meget på omstillinger, og heldigvis fik vi scoret på en af dem, siger han.

Næste opgave for AaB er på torsdag, hvor FCK gæster Aalborg i Alka Superligaen.

0 kommentarer
Vis kommentarer