AaB-målscorer: Klasse at vinde i Esbjerg

AaB slog Esbjerg med 2-1 og vandt den anden kamp i træk. Nordjyderne fokuserer på at blive bedre på udebane.

Jubel i AaB-lejren efter Risgårds udligning. (Foto: Christer Holte)
Jubel i AaB-lejren efter Risgårds udligning. (Foto: Christer Holte)

AaB vandt mandag aften med 2-1 i Esbjerg i en kamp, hvor nordjyderne kom bagud. De tre point sender Aalborg-klubben op på en fjerdeplads i Alka Superligaen.

Kasper Risgård udlignede til 1-1 og var efter kampen glad for sejren og holdets gode moral.

- Der er ingen tvivl om, at det er klasse at tage til Esbjerg og vinde. Det er et svært sted at spille, og selvom vi kom bagud med 0-1, syntes jeg, vi fik os kæmpet godt tilbage allerede i første halvleg.

- Vi havde mange chancer for at score, og vi kunne have lavet flere mål. Når Esbjergs målmand bliver "kampens spiller", så siger det næsten det hele, siger Kasper Risgård.

Se også: AaB kunne også på udebane

AaB har sæsonen igennem været kendetegnede ved at være ustabile, hvor sejre ofte er blevet afløst af nederlag. Anfører Rasmus Würtz var derfor glad for, at det lykkedes at hente den anden sejr i streg.

- Vi ved godt, at det har været ustabilt indtil videre. Specielt på udebane har vi haft det svært ind imellem, og derfor var det en utrolig vigtig sejr i dag. Det var rart at få bevist, at vi altså også kan vinde på udebane, siger han.

Midtbanespilleren mener, at AaB skal blive endnu skarpere på fremmed græs.

- Vi skal arbejde hårdt og acceptere, at kampene på udebane nogle gange bliver lidt anderledes. Vi møder også stærke modstanderhold, der kan trykke os lidt tilbage.

- Når vi spiller på hjemmebane, har vi været gode til at trykke modstanderen og har gjort det i mange kampe. Den del skal vi fortsætte med, og så må vi bygge det på i vores udekampe, siger Rasmus Würtz.

Se også: Esbjerg-vikar håber på hurtigt Dal-indtog

AaB har 19 point for 12 kampe og skal i næste runde en tur til Farum Park, hvor FC Nordsjælland lægger kunstgræs til.

0 kommentarer
Vis kommentarer