AaB måtte nøjes med et point i rødt drama

AaB måtte dog nøjes med uafgjort og forpassede muligheden for at rykke op i top-6

AALBORG (Ekstra Bladet): Jannik Pohl vendte tilbage som straffesparksskytte for AaB, og den rolle klarede han noget bedre end holdkammerat Kasper Kusk gjorde i sidste uges kamp mod Brøndby. Med et velplaceret fladt skud til venstre for en chanceløs FCN-keeper Runar Alex Runarsson sørgede han 10 minutter efter pausen for udligning til 1-1 – og det var også det facit, der stod på resultattavlen, da kampen blev fløjtet af.

Dermed sikrede nordjyderne sig et enkelt point i jagten på den top-6-plads, der er sæsonmålet, mens FCNerne tabte et skridt i medalje-kampen.

AaB havde muligheden for at rykke ind blandt de seks bedste med en sejr, men så vidt kom det altså ikke.

FCN'erne kom også bedste fra start i Aalborg med scoring allerede efter fire minutter.

Jores Okore fejlede fælt i AaB-forsvaret, da Mikkel Damsgaard smart spillede bolden frem til Mathias Jensen, og den unge anfører hamrede ligeså iskoldt som vejret på denne søndag bolden i nettet til 1-0-føring.

Det skete i en 1. halvleg, hvor hjemmeholdet leverede en sløv omgang – og ikke lignede et hold, der var på jagt efter noget. Den første - og i øvrigt eneste chance - i kom efter 20 minutter.

Her lavede den senere målskytte Jannik Pohl smarte ting i FCN-feltet.

Først løftede han bolden over én modstander og afdriblede derefter en anden, inden han fyrede af med venstrebenet.

Det velplacerede spark med kurs mod fjerneste stolpe blev dog reddet af Runarsson med en fodparade.

Inden da var gæsterne dog tæt på 2-0, men tilbagevendte Mads Pedersen måtte se sit skud gå lige forbi Jacob Rinnes mål.

Mathias Jensen bragte Nordsjælland tidligt i front, men opgøret sluttede uden vinder. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Mathias Jensen bragte Nordsjælland tidligt i front, men opgøret sluttede uden vinder. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det var også Pohl, der først var på færde for AaB, da hjemmeholdet kom op i spillemæssigt gear fra starten af 2. halvleg.

Han fik bolden trukket fra sit venstreben over til højrebenet inde i feltet, men igen var Runarsson en god sidste skanse for FCNerne, der kort efter var nærgående med et forsøg fra Magnus Kofod Andersen.

Så kom situationen, der udløste straffesparket – dommer Benjamin Willaume-Jantzen dømte hands mod Ulrik Yttergård.

FCNerne protesterede, men Jannik Pohl sparkede altså bolden i nettet.

Senere var FCNere i centrum – først Mikkel Rygaard, der sendte en glimrende afslutning på overliggeren, og siden Mads Mini Pedersen, der fik sit andet gule kort – og derfor måtte gå til omklædning en halv snes minutter før holdkammeraterne.

Og i overtiden fik Jores Okore mulighed for at gøre sin indledende fadæse god igen, men blev tacklet i skudøjeblikket, hvorfor hans forsøg gik over målet.

Boksning Overvandt tidlig forskrækkelse: Nu venter britisk bokse-brag

Hobro Klar til udsolgt topbrag: FCM sejrede i rødt kort-drama

AGF AGF-profil lagt på is af fans: Jeg er pisse-ligeglad

3 kommentarer
Vis kommentarer