AaB mister stor profil

Thomas Enevoldsen har spillet sin sidste kamp for AaB. Offensivspilleren vil til udlandet

Randers sender AaB på ferie med 2-1-sejr - Se målene her.

Thomas Enevoldsen forlader AaB, når hans kontrakt med klubben udløber 30. juni. Det har længe ligget i kortene, at de to parter ville gå hver til sit, og nu bekræfter den nordjyske klub den forestående skilsmisse. Dermed blev opgøret mod Randers FC i onsdags Enevoldsens sidste for AaB.

-  Ene” har haft en superflot AaB-karriere over flere omgange, og det er kun forstyrrelsen af skader, der har forhindret ham i at have haft endnu større indflydelse på vores resultater. På sit højeste er Thomas en klassespiller, hvilket han særligt demonstrerede, da vi sikrede vores tredje danske mesterskab i 2008, men også da han blandt andet med vigtige scoringer mod Dynamo Kiev og Steaua Bukarest bidrog kraftigt til vores europæiske succes i efteråret 2015, siger sportsdirektør Allan Gaarde til klubbens hjemmeside.

Thomas Enevoldsen i duel mod Lyngbys Hallgrimur Jonasson. Foto: Lars Poulsen
Thomas Enevoldsen i duel mod Lyngbys Hallgrimur Jonasson. Foto: Lars Poulsen
 

29-årige Thomas Enevoldsen forlader ikke bare AaB, men efter planen også dansk fodbold.

- Thomas har nu ønsket at prøve sig selv af i udlandet endnu engang, hvilket vi respekterer og ønsker ham al muligt held og lykke med, lyder det fra Allan Gaarde, mens Enevoldsen selv forklarer:

- Siden en tidlig alder har AaB været min klub, og jeg er først og fremmest taknemmelig for, hvordan AaB har været medvirkende til at forme mig både som spiller og person, og jeg glemmer ikke, at klubben troede på mig og stod klar med åbne arme for tre år siden, da mit ophold i Belgien sluttede.

- Særligt i sidste sæson formåede jeg at være afgørende, mens jeg både på egne og holdets vegne er ærgerlig over vores seneste sæson, hvor vi ikke har præsteret godt nok, siger Thomas Enevoldsen til AaBs hjemmeside

Thomas Enevoldsen debuterede for AaB den 24. juli 2005, og i 2014 vendte han tilbage til barndomsklubben efter et ophold udenfor Danmarks grænser i FC Groningen og KV Mechelen. Offensivspilleren står noteret for 212 kampe og 37 mål for nordjyderne.

Læs også på Tipsbladet.dk: Thomas Enevoldsen stopper i AaB

Se også: Rekord-salg sikrer Superliga-klub kæmpe overskud

Superligaen - 28. apr. 2017 - kl. 16:45 Afgørelsen nærmer sig: Sådan står din superligaklub

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen