AaB overrasker igen: Tredje forstærkning på en uge

Vladimir Prijovic skifter Røde Stjerne Beograd ud med AaB. Forsvarsspilleren har fået en fireårig aftale

I går hentede AaB Tim Prica med det serbiske og kroatiske rødder, og i dag kigger klubben mod Balkan igen. Denne gang er det unge Vladimir Prijovic, der kommer til Aalborg fra Røde Stjerne Beograd.

AaB bekræfter i en pressemeddelelse, at man henter forsvarsspilleren på en fireårig aftale. Dermed forlader Prijovic den klub, hvor han har spillet sin ungdomsfodbold. I sidste sæson var han dog også udlejet.

- Vi har scoutet Vladimir, der er en venstrefodet midterforsvarer, der også kan spille venstre back. Fodboldmæssigt har man i Serbien stort fokus på både fysikken og det tekniske, så Vladimir er en fysisk stærk og god spiller, som vi har stor tro på vil udvikle sig videre i AaB og tage det næste skridt i sin karriere hos os.

-Han kommer selvfølgelig fra et andet land med en anden kultur, så man må forvente en tilvænningsperiode hos ham, men vi glæder os til at tage imod ham og gøre ham til en del af fællesskabet i AaB, siger sportschef Inge André Olsen.

18-årige Prijovic har spillet seks kampe for Serbiens U16- og U17-landshold. Han var som nævnt udlejet i sidste sæson, så han var ikke med, da Røde Stjerne slog FC København ud af Champions League-kvalifikationen.

Han er AaB's tredje forstærkning denne sommer. Foruden førnævnte Prica har klubben også lejet Timothé Nkada i Stade Reims.

Se også: AaB henter tidligere bombers søn

Se også: AaB opruster: Henter angriber i bedste franske række

5 kommentarer
Vis kommentarer