AaB på randen af knockout: - Dumt!

Rasmus Thelander mener, at AaB forærede FC Midtjylland sejren, men anføreren tror stadig på top-seks

Highlights: Ulvene tilkæmpede sig Superligaens førsteplads i sikker 2-0-sejr over AaB
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AaB

AaB ligner ikke nogen deltager i mesterskabsspillet dette forår. Fredagens præstation er bedst illustreret ved Martin Samuelsen, der måtte udgå med en blodtud efter en ellers særdeles blodfattig præstation...

Bevares, modstanden har været hård i foråret med FCK, Brøndby, Randers og FC Midtjylland, men de positive takter fra de to første kampe er eroderet, og hverken mod Randers eller FC Midtjylland viste man tænder offensivt.

Det har knebet for AaB under de første fire kampe med Martí Cifuentes ved roret. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Det har knebet for AaB under de første fire kampe med Martí Cifuentes ved roret. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
 

For at gøre ondt værre, så blev den solide, defensive præstation mod Randers byttet ud med to foræringer til FC Midtjylland, der let kunne snuppe de tre point med fra Aalborg.

- Du har ret – det er to dumme mål, vi forærer til dem. Det skal man ikke gøre mod Midtjylland. De har noget, vi mangler: Kynismen i begge felter. Det var både fortjent, korrekt og alt muligt andet, at FCM vandt kampen, sagde en hudløs ærlig Rasmus Thelander og tog selv noget af ansvaret på sin kappe.

- Ved det første mål laver jeg en clearing lige ud i fødderne på Kaba, og der er ingen, der når ud i nærheden af ham. Det er for dårligt. Det andet mål er et dumt, dumt boldtab, som de bare straffer uden at blinke. Længere er den ikke, lød det fra Thelander.

Læs kampreportagen fra AaB-FC Midtjylland her:

Klasse-kasse: Tilbage på tronen

Selv om AaB-anføreren ikke lagde fingre imellem, da han skulle beskrive nederlaget til FCM, så er Thelander trods alt noget mere optimistisk omkring AaB’s top-seks-chancer end Ekstra Bladets udsendte.

- Jeg synes, vi har kvaliteten, og der har været positive takter i vores tidligere opgør i foråret. Jeg medgiver, at kampen mod FCM ikke var god, men hvis vi begynder at score på vores chancer, så skal det nok komme. Vi havde muligheder for at score to mål mod Midtjylland også, sagde Rasmus Thelander og konkluderede:

- Jeg har stor tro på vores projekt, og vi har masser af seks-points-kampe nu her. Vi kan selv afgøre det, og det er jeg sikker på, at vi gør.

AGFs eneste problem i opløftende vinter

Ekspertens råd: Kig mod vest!

Tordner mod klubben: De ydmyger ham!

Værre end først antaget: - Det er ret voldsomt

Martin Samuelsen (billedet) viser tilstanden i AaB p.t. Anfører Rasmus Thelander tror dog stadig på succes. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Martin Samuelsen (billedet) viser tilstanden i AaB p.t. Anfører Rasmus Thelander tror dog stadig på succes. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
 

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen slipper med skrækken og lader andre tage skraldet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind