AaB-profil efter ny storsejr: Vi spiller fantastisk

Et sprudlende AaB-mandskab slog søndag eftermiddag Hobro med hele 6-0 hjemme på Nordjyske Arena

AaB fortsatte søndag med at imponere hjemme på Nordjyske Arena. Denne gang gik det ud over Hobro, der blev sendt hjem fra Aalborg med et 0-6-resultat i bagagen.

Hobro efter 0-6-afklapsning: Vi blev skilt ad af AaB

Søndagens kamp var igen et imponerende offensivt kunststykke fra AaB, hvor Kasper Risgård og resten af AaB-spillerne var nærmest umulige at stoppe i især anden halvleg.

- Vi spillede en fantastisk god kamp igen. Vi var lidt heldige i nogle situationer, hvor Hobro måske kunne have fået straffe, men det havde nok ikke ændret så meget alligevel. Vi vandt meget fortjent, siger Kasper Risgård.

- Vi føler os trygge her på stadion. Vi har nogle gode fans, og vi føler, at publikum er bag os, og mod Hobro ville vi også gerne vise, at vi stadig er Nordjyllands hold, siger han.

Hobro smadret i Aalborg: AaB med gigant-sejr

Et højt topniveau og svingende præstationer har været overskrifterne for AaB’s sæson indtil videre, og søndagens præstation mod Hobro får da heller ikke Kasper Risgård til at tale AaB op som medaljefavorit.

- Hvis vi kontinuerligt over flere kampe kan levere som i dag (søndag, red.), kan vi begynde at snakke om, at vi hører til i toppen. Men når vi svinger så meget, er vi ikke et tophold. Det er generelt for Superligaen, fordi holdene er så tætte, siger Kasper Risgård.

AaB-anfører Rasmus Würtz håber på, at AaB snart kan begynde at fordele de gode præstationer ud på flere kampe.

- Jeg kan godt forstå, at der er nogen, der tænker, vi har store udsving, men kampene lever sit eget liv, og vi har stadig noget at arbejde med, selvom vi vinder 6-0.

- Vi skal bare blive ved med at arbejde og se, om vi ikke kan ramme mere stabilitet i Superligaen, siger anføreren.

Dermed holder AaB kontakten til toppen af Alka Superligaen. Nordjyderne har nu hentet 22 point efter 14 kampe.

AaB’s næste kamp er på fredag på udebane mod Sønderjyske.