AaB sælger landsholdsspiller til Nantes

Allerede sidste år bejlede Nantes til Nicolaj Thomsen. Nu er han købt fri af nordjyderne

Ganske som ventet skifter den danske landsholdsspiller Nicolaj Thomsen fra AaB til den franske klub Nantes.

Thomsen, der både kan spille på kanten og på den centrale midtbane, har fået en fireårig kontrakt i Nantes. Det bekræfter begge klubber.

Sidste sommer var der også bud fra franskmændene, men dengang faldt et skifte til jorden, da man opdagede, at Thomsens syn er nedsat på det ene øje.

- Allerede for et år siden var det tæt på en aftale med Nantes, men klubben har fastholdt sin interesse, og jeg er glad for, at det hele nu er faldet på plads.

- Jeg ser virkelig frem til min nye udfordring i Frankrig, men det betyder også meget for mig, at AaB dermed tjener penge på mig.

- Jeg har haft en fantastisk tid i klubben, og jeg kan ikke takke trænere, ledere og alle øvrige ansatte nok for altid at have bakket mig op, siger Nicolaj Thomsen.

Han nåede at spille 151 officielle kampe for AaB, hvor han scorede 19 mål.

AaB oplyser ikke, hvor meget Nicolaj Thomsen koster, men klubben opjusterer forventningerne til regnskabsåret med tre millioner kroner fra et forventet overskud i størrelsesordenen fra to-syv millioner kroner til fem-ti millioner kroner.

Nicolaj Thomsen har været med i landstræner Åge Hareides to første landsholdssamlinger, men hans eneste landskamp for Danmark ligger tilbage i 2014. Det var mod Rumænien.

TV: Farvel til Thomsen - se hans flotte AaB-scoringer her:

AaB-profilens hemmelighed: Blind på det ene øje

Hektisk transfer-sommer: Disse danskere kan stå foran klubskifte

AaB-profils blinde øje kollapser million-handel

9 kommentarer
Vis kommentarer