Annonce:
Annonce:

AaB sælger topscorer til Portugal

Lukas Spalvis skifter fra AaB til Sporting Lissabon, når den igangværende Superliga-sæson er færdigspillet

Under Ekstra Bladets udsendelse i forbindelse med transferdøgnet forsikrede Spalvis ellers, at han ville blive i Aab. Se, hvad han sagde her
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AaB

Fodboldklubben AaB har solgt angriberen Lukas Spalvis til den portugisiske klub Sporting Lissabon med virkning fra sommeren 2016, oplyser AaB i en pressemeddelelse.

Dermed spiller den 21-årige angriber sæsonen færdig for AaB, inden han skifter til den portugisiske storklub 1. juli.

Spalvis havde kontrakt med AaB frem til sommeren 2018, men klubben oplyser ikke, hvad salget indbringer. Dog opjusterer man forventningerne til regnskabet med 7-12 millioner kroner.

- Vi er stolte af at sælge Lukas til en kæmpe klub som Sporting Lissabon, og æren for Lukas' salg skal ud over at gå til ham selv også dedikeres vores trænerteam omkring Alka Superligaen og vores dygtige talentarbejde.

- Lukas viste allerede potentiale på vores U19-ligahold, men siden han blev senior, har han udviklet sig med stormskridt.

Annonce:

- Først og fremmest er Lukas en notorisk målscorer, men han er også en både klog og arbejdsom fodboldspiller, siger AaB-sportsdirektør Allan Gaarde til klubbens hjemmeside.

Den litauiske angriber spillede et forrygende forår for aalborgenserne efter at have været ude i lang tid med en korsbåndsskade, han pådrog sig i august 2014.

Vinduets mærkeligste transfer: Droppede ny klub efter tre dage

Spalvis har med 14 scoringer i efteråret været en væsentlig årsag til, at AaB er kravlet op på andenpladsen i Superligaen blot et enkelt point efter FC København, som dog har spillet en kamp færre.

De 14 scoringer gør angriberen til klar topscorer i Superligaen, hvor OB's Rasmus Festersen er nummer to med ti mål.

Lukas Spalvis har indtil nu spillet 50 kampe for AaB med 26 mål til følge. For Litauens landshold er det blevet til to scoringer i ti kampe.

Annonce:

TV: Spalvis har etableret sig som AaB's største profil. Han er holdets topscorer og har ofte vist sig kampafgørende for de bolsjestribede - som i klippet herunder. Nu får Sporting Lissabon glæde af lithaueren.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: