AaB scorer svensk midtbanetalent

Nordjyderne henter svensk ligalandsholdsspiller ind som afløser for Mathias Wichmann

Andreas Granqvist er tænkt som en erstatning for Mathias Wichmann (i sort), der er skiftet til Viborg
Andreas Granqvist er tænkt som en erstatning for Mathias Wichmann (i sort), der er skiftet til Viborg

AaB sætter nogle af sine europæiske millioner i spil og henter den spændende 22-årige svensker Andreas Blomqvist i Allsvenskan-klubben Mjällby.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger, så er klubberne enige om en overgangssum på rundt regnet 1,2 mio. kr. og den svenske midtbanespiller er på vej mod Limfjorden til lægetjek.

Endnu er aftalen imidlertid ikke så langt fremme, at AaB ønsker at bekræfte tilgangen.

- Men Andreas Granqvist står på vores liste over emner. Han er en dygtig spiller, som vi naturligvis kender til, erkender AaB's sportsdirektør Allan Gaarde over for Ekstra Bladet.

Søren Frederiksen i aktion for AaB. (Arkivfoto: Rasmus Baaner) AaB Søren Frederiksen: Skifte på plads i dag

AaB har fulgt Andreas Blomqvist i løbet af efteråret, og klubben ser ham ikke umiddelbart som en spiller, der skal ind og indtage en dominerende rolle. Han beskrives af svenske kilder som en felt til felt spiller, der klassisk har det bedst centralt.

Dermed ligner han også på længere sigt en spiller, som er udset til at erstatte Kasper Risgård, når hans karriere går på hæld.

I forvejen har AaB sendt Mathias Wichmann til Viborg og anfører Thomas Augustinussen er efterhånden degraderet til fast bænkevarmer.

Thomas Augustinussen (tv) løftede pokal-trofæet i Parken sammen med Rasmus Würtz. Han er blandt de AaB-spillere der står foran kontraktudløb (Foto: Lars Poulsen) AaB AaB-boss advarer: Heltene smutter

Umiddelbart virker Andreas Blomqvist som en spiller med mange af de samme forcer, som de to spillere og det synes oplagt at han skal ind og skærpe konkurrencen på den centrale midtbane, hvor Kasper Risgård og Rasmus Würtz nærmest er fortrykt på holdkortet.

- Der er interesse for Andreas fra både Sverige og Danmark, konstaterer spillerens agent Jonas Wirmola over for Fotbollskanalen.se.

Andreas Granqvist var sidste vinter en del af det svenske ligalandshold.

0 kommentarer
Vis kommentarer