AaB tester tidligere Bayern München-keeper

AaB er på udkig efter en ny målmand, og det kan blive tidligere Bayern München-keeper, der bliver peget på

Måske har Ivan Lucic en fremtid hos AaB? Foto: AP.
Måske har Ivan Lucic en fremtid hos AaB? Foto: AP.

Carsten Christensen har valgt at stoppe sin karriere, og derfor er den danske klub AaB på udkig efter en ny målmand, der kan presse Nicolai Larsen i det nordjyske mål.

Og det kan måske blive en målmand med et pænt cv, for ifølge nordjyske.dk tester klubben en østrigsk keeper med en fortid i den tyske storklub FC Bayern München.

Der er tale om den 21-årige målmand Ivan Lucic, som i øjeblikket er på kontrakt i engelske Bristol City, hvor han er reservekeeper. Han skal træner med AaB i nogle dage og kan være med i klubbens testkamp fredag mod svenske BK Häcken.

- Han er et stort keepertalent, som vi skal se an i et par dage. Vi skal både se på ham, og han skal også se klubben an. Så indtil videre er det planen, at han er her indtil på lørdag, siger sportsdirektør Allan Gaarde til nordjyske.dk.

Målmanden træner med frem til lørdag, hvor der så skal tages enbeslutning, om det er her, keeperens fremtid skal være.

Den 21-årige målmand har masser af kampe for Østrigs U-landshold, og han har altså en fortid i Bayern München, som han forlod i sommer for at spille for Bristol City fra The Championship.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Se også: FCK-reserve vender hjem

Se også: Må kun spille Superliga for Brøndby: Nu er Jerusalem interesserede

Se også: Tysk storklub holder øje med Danmark: Men har en klar anbefaling

Brian Laudrups tid i Chelsea gik langt fra som ønsket, og tiden i London sluttede, før den overhovedet rigtigt var begyndt. Foto: Polfoto/Morten Jensen Sport og Spil Brian Laudrup: Sådan endte jeg i Chelsea - og derfor gik det galt

4 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere