AaB tilbyder Søndergaard to år

Sønderjyske-træneren føler sig smigret over at blive kædet sammen med trænersædet hos mestrene

Lars Søndergaard har udsigt til jobbet i AaB (Foto: Claus Bonnerup)
Lars Søndergaard har udsigt til jobbet i AaB (Foto: Claus Bonnerup)

Det bliver bundsolide Lars Søndergaard, der kalder AaB-truppen til første træning efter sommerpausen.

Sønderjyske-træneren med bopæl i Aalborg tygger lige nu på en aftale, der løber frem til sommeren 2017

Den blev ifølge Ekstra Bladets oplysninger forhandlet på plads 2. påskedag i Aalborg. Endnu har Lars Søndergaard ikke underskrevet aftalen, men da Allan Gaarde satte sig på AutoC Park i Randers for at se AaB spille 1-1 i mandags, vidste han godt, hvordan trænerjagten ville ende.

Lars Søndergaard har gennem en lang periode holdt SønderjyskE ud i strakt arm, fordi den tidligere AaB-spiller og -træner ikke ville lukke døren for muligheden i hjerteklubben. Men Sønderjyskes tålmodighed strakte sig ikke længere end til i går, hvor grænselandets slidere havde krævet et svar fra Lars Søndergaard.

Se også: AaB i dyb tavshed om Søndergaard

Men Sønderjyskes deadline passerede uden tilsagn fra Lars Søndergaard.

– Jeg havde den aftale med SønderjyskE, at efter påske skulle der være en afklaring, og den afklaring er der ikke endnu. Jeg finder ud af det de næste dage, hvad den afklaring bliver, og den skal være på plads inden ugens udgang, lover Lars Søndergaard, som ikke vil kommentere sit mandagsmøde med Allan Gaarde.

– Det der har jeg slet ingen kommentarer til. Det kan jeg jo ikke begynde at kommentere – uanset om det var sandt eller ej, siger Lars Søndergaard, der dog erkender, at han er smigret over at blive kædet sammen med AaB.

– Jeg er smigret over at være blevet sat i forbindelse med det job, og siger man nej til at lytte til et job hos en klub, der har vundet the double, så mangler man ambitioner, siger han, men ønsker ikke at gå i detaljer.

Se også: AaB's trænerjagt slut: Han skal afløse Kent

– De der konstante gisninger og formodninger giver det ikke mening at kommentere, mener han.

– Men et konkret møde med Allan Gaarde 2. påskedag og et tilbud om en toårig kontrakt er da ret konkret – og netop ikke gisninger. Hvorfor afviser du det ikke bare?

– Jeg ønsker ikke at kommentere det, siger Lars Søndergaard.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger, så har AaB til sinde at placere den nuværende assistenttræner Allan Kuhn ved Søndergaards side. Det er samtidig muligt, at Søndergaards nuværende assistent, Peter Enevoldsen, også bliver passet ind i træner-kabalen i AaB.

Se også: TV: Røde Würtz havde en sort aften

9 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere