AaB's held: Matchvinderen var tæt på bænken

Lars Søndergaard var tæt på at ofre sin målduo efter den svage FCM-kamp

AARHUS (Ekstra Bladet): Lukas Spalvis er tilbage i målform, men det var meget tæt på, at det ikke kom så vidt.

Litaueren fik chancen fra start mod FC Midtjylland i mandags - den første start siden knæskaden. Men hverken han eller svenske Rasmus Jönsson virkede farlige eller engagerede. I Aarhus valgte Lars Søndergaard imidlertid at holde fast i de to, selv om han vaklede.

- Jeg synes, Spalvis har været på vej et stykke tid. han har virket pågående. Men efter hans kamp mod FC Midtjylland gjorde jeg mig da visse overvejelser, ligesom Rasmus Jönsson var på vippen.

- Jeg synes bare, at når jeg lader de to spille fra start, så har de en tilbøjelighed til at spille virkelig godt sammen, sagde Lars Søndergaard, der blev belønnet for sin standhaftighed, da makkerparret noterede sig for samtlige tre AaB-mål i den vilde sejr i Smilets By.

Se også: Stortalent sikrede AaB vild comeback-sejr

En sejr der samtidig letter lidt af opmærksomheden fra AaB's sæsonstart, hvor de foregående to kampe var tabt til FC Midtjylland og FC Nordsjælland.

- Jeg har arbejdsro i AaB, men jeg er ikke sikker på, at jeg ville få ro fra medierne, hvis det var blevet til tre nederlag i træk, sagde han til Ekstra Bladet efter kampen.

- For spillerne i truppen er det godt at vinde noget af selvtilliden igen. Men når ret skal være ret, så har resultaterne også været et udtryk for, at vi har døjet med en stribe småskader, og indtil den her kamp har vi også døjet med effektiviteten foran mål, sagde han.

11 kommentarer
Vis kommentarer