AaBs matchvinder: Mourinho binder mig for livstid

AaBs sportsdirektør Allan Gaarde skal kigge på kontraktforlængelse med Thomas Enevoldsen, der også har udenlandske bejlere på hånden. Hovedpersonen afviser dog ikke AaB - især hvis de henter en vis portugiser til klubben, siger Enevoldsen med glimt i øjet

De husker stadig i Aalborg, hvordan Thomas Enevoldsen sprudlede på det hold, der vandt mesterskabet i 2008.

Men siden har nordjyderne ikke set Enevoldsen i samme form som lige i øjeblikket. Primært fordi Enevoldsen forsvandt til udlandet sammen med en række andre profiler fra det mesterhold, men da offensiv-spilleren så vendte tilbage til AaB i sommer, så var han langt fra fordums styrke.

Gentagne skader havde ødelagt hans form, og selvtilliden var ikke i top. Men Enevoldsen har fået en fantastisk forårsstart, som i den grad har præget AaBs lige så fine sejrsrække med tre sejre i de indledende tre kampe.

Superligaen TV: Haler ind på bronzen: AaB sænkede medaljerivaler

I 2-1 sejren over Randers blev Enevoldsen matchvinder med et drøn udefra, og det var hans tredje scoring på under en uge, da han også scorede i to kampe mod Esbjerg i Superligaen og i pokalturneringen.

- Det har jeg ikke prøvet siden, jeg scorede et hattrick i Holland for flere år siden, sagde en smilende Thomas Enevoldsen.

Der er også god grund til smil efter den forårsstart og med kontraktudløb til sommer. AaB har lejet Enevoldsen i belgiske Mechelen, men til sommer er han kontraktfri. Og AaB er presset, for med succes er Enevoldsen blevet attraktiv for både andre Superliga-klubber samt også udenlandske bejlere.

- Jeg har fået en rigtig god start på foråret, og det er klart, at det også bliver bemærket. Jeg har da oplevet stigende interesse, og der er både danske og udenlandske klubber på banen, men det er ikke sådan, at jeg står og skal beslutte noget her og nu. Jeg har stadig en drøm om at komme til udlandet igen og være nogle år, men mit fokus er på at spille stabilt for AaB, for kun på den måde kan det føre til et udenlandsk skifte, forklarede Enevoldsen.

Thomas Enevoldsen har haft fint med succes på det seneste for AaB. (Foto: TYCHO GREGERS)
Thomas Enevoldsen har haft fint med succes på det seneste for AaB. (Foto: TYCHO GREGERS)

Han understreger dog, at døren absolut ikke er lukket for AaB.

- Nu skal jeg først og fremmest se, hvilken træner vi får. Hvis det bliver Mourinho, så binder jeg mig nok til livstid, haha. Selvfølgelig er AaB stadig interessant for mig, så vi har en løbende dialog, lød det fra Enevoldsen.

AaBs sportsdirektør Allan Gaarde erkender, at han godt kan få konkurrence for at holde på Thomas Enevoldsen, som han gerne forlænger med.

- Vi havde en snak på træningslejren i Spanien, og har aftalt at snakkes ved på et senere tidspunkt. Vi har jo hele tiden vidst, hvor dygtig en fodboldspiller Thomas er, sagde Allan Gaarde.

- Men det er først nu, at vi ser ham nærme sig topform, og så leverer han også. Hvis han fortsætter i den stil, så er det helt sikkert en spiller, som jeg gerne vil arbejde hårdt på at forlænge med, men det er jo ikke kun vores beslutning.

Med tre forårssejre i træk er AaB med i bronzekampen, og det tyder på, at de gode nyheder fortsætter. Mandag kommer AaB ud med et regnskab, hvor man har stilet efter et plus på 40 mio. kr.

- Jeg forventer, at det også bliver en god dag mandag. Alene det at komme ud med et plusregnskab i en periode, hvor der har været mange ændringer i organisationen, og efter en hård tid, det er skønt, sagde Gaarde.

Se Thomas Enevoldsens drømmehug øverst i artiklen og nyd alle mål fra AaB-sejren her:

 

13 kommentarer
Vis kommentarer