Ærgerlig AaB-direktør: Vi går glip af et millionbeløb

Som konsekvens af Divisionsforeningens beslutning om at alle Superliga- og 1.divisions-kampe i marts skal afvikles uden tilskuere, kommer AaB til at miste indtægter for et millionbeløb, siger Aab's sportsdirektør Thomas Bælum

AaB-direktør Thomas Bælum vurderer, at de tomme tribuner koster AaB en million kroner. Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix
AaB-direktør Thomas Bælum vurderer, at de tomme tribuner koster AaB en million kroner. Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Fredag meldte Divisionsforeningen ud, at alle kampe i både Superligaen og 1.division i marts måned skal afvikles uden tilskuere på lægterne.

Påbuddet er faldet fordi, man frygter spredningen af coronavirussen.

Påbuddet betyder desværre, at alle klubber i Superligaen og 1.division kommer til at miste en hel del indtæger i forbindelse med blandt andet billetsalg.

Én af klubberne det kommer til at ramme rigtig hårdt er AaB. Her siger direktør Thomas Bælum nemlig, at man alene i marts måned 'mister' et sekscifret beløb:

- Alene i den her måned er der tale om et millionbeløb (i tabte indtægter, red.). Det bliver noget, som vi kan mærke, siger AaB-direktør Thomas Bælum til Nordjyske.

AaB har to hemmekampe i løbet af marts, hvor mandskabet møder Lyngby i Superligaen og AGF i semifinalen i Sydbank Pokalen.

AaB spillede sig videre til Semifinalen i pokalturneringen ved at slå FCK med 2-0.

Klopp må undvære stjernekeeper i CL-returkamp  
Efter kæmpe underskud: Brøndby åbner for ny aktieemission  
Alle kampe i Superliga og 1. division spilles uden tilskuere