Afrikas bedste tilbage i Danmark

Angriberen fra Cameroun er tilbage i Aalborg og med fuldt fokus på den danske Superliga. Han har dog svært ved at glemme succesen ved Africa Cup of Nations

Bassogog er tilbage i Danmark, og har nu fuld fokus på den danske Superliga. Foto: Polfoto.
Bassogog er tilbage i Danmark, og har nu fuld fokus på den danske Superliga. Foto: Polfoto.

21-årige Christian Bassogog er på ingen tid blevet Superligaens måske største salgsemne.

Den dygtige dribler fra Cameroun tryllede ved Africa Cup of Nations, vandt turneringen og blev kåret til turneringens bedste spiller, og nu er han så vendt tilbage til Aalborg, hvor træningen og optakten til Superligaen begynder for Christian Bassogog.

Med under en uge til AaB's første Superliga-kamp har Christian Bassogog nok et efterslæb, for han har ikke arbejdet med træner Morten Wieghorst og skal således først til at lære de taktiske ting i den nye træners system.

Bassogog ser frem til møde op til træning igen, men mindet om sejren ved Africa Cup of Nations har han ikke overraskende svært ved at slippe.

- Det har jo været en fantastisk oplevelse. Alle er kommet hen for at sige, at vi spillede en fantastisk kamp, at vi spillede en fantastisk turnering. Det var første gang, jeg spillede turneringen, og så endte vi med at vinde den. Det er jo fantastisk, siger Christian Bassogog til Nordjyske.

Det bliver interessant at se, om Christian Bassogog allerede er i spil til AaB's kamp på søndag mod AGF, for hans individuelle kvaliteter er fremragende, og han er i form, selv om han måske ikke lige har taktikken under huden i AaB.

Foto: SCHÜTT HENRIK/Polfoto Superligaen Erik Rasmussen tilbage som træner

AaB Bassogog tilbage efter afrikansk triumf: - Jeg tager gerne lidt af æren

Det er ikke til at sige, om Esbjerg er blevet bedre eller dårligere efter transfervinduet. Det finder vi først ud af, når der fløjtes for kick-off. Foto: Jens Dresling Superligaen Tøfting: Esbjerg er sgu' en vandmelon

Christian Bassogog er vendt hjem til AaB som Afrikas bedste spiller, og han kan komme til at spille en stor rolle i AaBs drømme om et mesterskabsslutspil. Foto: TV3 Sport Sport og Spil Før superliga-starten: Sådan står AaB, AGF, FC Nordsjælland og Viborg

 

0 kommentarer
Vis kommentarer