Agent om Thomsen-transfer: AaB skal være realistiske

Nicolaj Thomsen kan stadig blive solgt i dette transfervindue, men det kræver rimelighed fra alle parter, vurderer spillerens agent

Nicolaj Thomsen her i duel med Brøndbys Teemu Pukki kan stadig ryge til en udenlandsk klub denne sommer (Foto: Jens Dreisling)
Nicolaj Thomsen her i duel med Brøndbys Teemu Pukki kan stadig ryge til en udenlandsk klub denne sommer (Foto: Jens Dreisling)

Nicolaj Thomsen har flere gange denne sommer været på vej væk fra AaB.

Men hver gang har der været en forhindring for et skifte. Først var det højre øje, som har været blindt siden fødslen, der fik et skifte til franske Nantes til at bryde sammen.

Nantes var ellers enige med AaB om en pris på 15 mio. kr., men på grund af øjet ville det ifølge franskmændene koste dem dyrt at forsikre U21 landsholdsspilleren, og derfor krævede de en billigere pris. Det sagde AaB nej tak til.

Brøndby har lejet Ronnie Schwartz for resten af sæsonen (Jens Dreisling) Plus Brøndby, FCK og FCM på markedet: Her skal din klub handle

Efter U21 EM har Nantes og et par andre franske klubber igen været på banen men uden at nærme sig AaBs priskrav i dialogen.

AaB kræver angiveligt omkring 11-12 mio. kr. for Nicolaj Thomsen, og det vil ingen klubber lige nu betale.

Senest lød meldingen fra AaBs sportsdirektør Allan Gaarde tirsdag til BT, at han forventede, at Nicolaj Thomsen også var AaB-spiller, når transfervinduet lukker i slutningen af måneden.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er franske Nantes stadig med i kampen om Nicolaj Thomsen, mens et par andre klubber fra større europæiske ligaer også spøger.

Se også: Gaarde til møde med Nantes-top om Thomsen

Derfor er Thomsens agent Mads Winther heller ikke så skråsikker som Allan Gaarde i, hvor midtbanespilleren befinder sig om 14 dage.

- Der kan stadig godt ske noget med Nicolaj. Der er interesse for ham fra nogle gode klubber, men det handler i bund og grund om, at man finder en løsning, som alle parter er tilfredse med. Når man ser på, at Nicolaj kun har halvandet år tilbage af sin kontrakt, så skal AaB også være realistiske på prisen, siger Mads Winther til Ekstra Bladet.

- Jeg håber og tror, at der er et konkret bud rundt om hjørnet, som de kan forholde sig til, tilføjer Thomsens agent.

Se også: AaB-profils blinde øje kollapser million-handel

Han ønsker ikke at kommentere på pris eller hvilke klubber der er inde i billedet for Nicolaj Thomsen, men slår fast, at der stadig er gode chancer for, at der sker noget til sidst i transfervinduet.

- Vi har en god dialog med AaB om Nicolaj, og jeg er fortrøstningsfuld omkring, at vi pludselig rammer det punkt, hvor alle synes, at det er rimeligt, forklarer Mads Winther.

AaBs sportsdirektør Allan Gaarde siger, at klubben ingen intentioner har om at stå i vejen for et salg.

- Jeg synes, vi har været yderst rimelige i vores dialog omkring en pris. Vi har også en strategi, hvor vi gerne vil vise unge spillere, at hvis de leverer stabilt over en årrække, så kan de også komme videre til udlandet. Så vi har da en interesse i, at det også sker med Nicolaj Thomsen, men det skal selvfølgelig også være en pris, vi kan stå inde for, siger Allan Gaarde til Ekstra Bladet.

TV: AaB vandt målrig kamp mod AGF i weekenden. Se målene her

3 kommentarer
Vis kommentarer