Allan Kuhn i AaB til 2015

Allan Kuhn har forlænget sin kontrakt med AaB frem til sommeren 2015

Allan Kuhn (tv) vil være Kent Nielsens højrehånd indtil sommeren 2015. (Foto: Ernst van Norde)
Allan Kuhn (tv) vil være Kent Nielsens højrehånd indtil sommeren 2015. (Foto: Ernst van Norde)

Efter længere tids forhandling er AaB og Allan Kuhn nu blevet enige om en forlængelse af samarbejdet. Assistenttræneren har således forlænget sin kontrakt med klubben, så den nu løber frem til sommeren 2015.

Læs også:

Se også: AaB forlænger med rutineret allrounder

Der har ellers været spekuleret i Kuhns fremtid i klubben, fordi forlængelsen har været længe undervejs, men nu er der altså afklaring omkring trænerteamet, idet cheftræner Kent Nielsen også har kontrakt frem til 2015. Direktør Lynge Jakobsen er derfor godt tilfreds.

- Kuhn og AaB har igennem længere tid drøftet fremtiden, og jeg er glad for, at vi nu har fået lavet en aftale. Med den tidligere forlængelse med vores cheftræner Kent Nielsen har vi dermed det trænerteam, som vi ønsker os, konstaterer Lynge Jakobsen i en pressemeddelelse.

Læs også:

Se også: AaB-komet åben for andre klubber

Allan Kuhn glæder sig over sin nye kontrakt.

- AaB er min klub og der hvor mit hjerte er. Derfor har jeg også ønsket at få enderne til at mødes, og jeg ser frem til de mange udfordringer, som venter os. På kort sigt skal vi forsøge at få det optimale ud af vores nuværende placering, så vi forhåbentlig kan spille med om de sjove pladser til sommer, siger 45-årige Allan Kuhn.

Læs også:

Se også: Kedelig? Ikke mig da!

Allan Kuhn blev første gang ansat i AaB i 2004. Han var cheftræner i en længere periode, men havde en kort og succesfuld tid som cheftræner i efteråret 2008. Siden prøvede han kræfter med cheftrænerjobbet i FC Midtjylland og var assistenttræner i Randers, inden han i sommeren 2011 atter vendte tilbage til AaB som assistenttræner. 

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere