AaB-komet åben for andre klubber

20-årige Kasper Pedersen vil forsøge at spille sig til en kontrakt i AaB. Lykkes det ikke, er han åben over for andre klubber

Kasper Pedersen scorede for AaB mod Silkeborg. (Foto: Ernst van Norde)
Kasper Pedersen scorede for AaB mod Silkeborg. (Foto: Ernst van Norde)

20-årige Kasper Pedersen har været helt ny på AaB's førstehold i denne sæson. Nordjyden har ikke en fast kontrakt med klubben, men har spillet for klubbens Danmarksseriehold i efteråret, men i de seneste to Superliga-kampe har han altså spillet i midterforsvaret på Kent Nielsens mandskab.

Det er gået udmærket, og han fik en komet-agtig start med sit mål efter bare tre minutter mod Silkeborg. Spørgsmålet er dog, om Kasper Pedersen også er i AaB til næste sæson. Som nævnt har spilleren ikke kontrakt med klubben, og i dag nægter Kent Nielsen at udtale sig til nordjyske.dk om Pedersens muligheder i fremtiden.

Selv tager Kasper Pedersen situationen roligt, selvom han gerne vil lave en aftale med AaB.

- Det er AaB, jeg vil være i, men jeg har ikke hørt noget endnu, for vi har ikke snakket sammen om det. Men jeg vil gerne spille mig til en fast aftale her i foråret, når jeg er færdig med min uddannelse til sommer, siger Kasper Pedersen til tipsbladet.dk.

Læs også:

Se også: AaB-debutant skriver historie

Forsvarsspilleren er i gang med at gøre en uddannelse færdig på HHX i Aalborg, og selvom han ikke har travlt med at få en afklaring på plads, vil han gerne have overblik over fremtiden.

- Jeg vil gerne snart have en afklaring, for jeg skal vide, hvad jeg skal til sommer. Så der må gerne snart ske noget, men det bliver nok ikke lige i næste uge, siger Kasper Pedersen.

Skulle det ikke blive til en kontrakt med AaB, kan man sagtens forestille sig, at Kasper Pedersen fortsætter fodboldlivet i en anden klub.

- Hvis jeg ikke kan blive i AaB, er jeg åben over for andre klubber. Jeg vil gerne satse på fodbolden, og lige nu kender jeg ikke min situation til sommer, siger han.

I AaB råder man i forvejen over fire spillere til de to midtstopperpladser: Kenneth Emil Petersen, Lasse Nielsen, Rasmus Thelander og Jakob Blåbjerg. Dermed er der ikke umiddelbart et kæmpe behov for endnu en midterforsvarer, selvom Kasper Pedersen i de seneste to kampe har vist, at der kan blive brug for ham.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere