AaB-træner: FCN kan gå hele vejen

FCK får kamp til stregen, hvis man skal tro AaB-lejren, der er imponeret over mandskabet fra FC Nordsjælland

AaB klarede 1-1 mod FCK i forårets første hjemmekamp. Men nordjyderne tabte lørdag 0-2 på samme bane til Superligaens nummer to - FC Nordsjælland. Det betyder, at FCK kun fører med tre point inden søndagens kampe.

Og tætheden i toppen er ikke tilfældig, mener AaB's cheftræner Kent Nielsen. Han ser FC Nordsjælland som en mulig Danmarksmester.

Læs også:

Se også: FCN-træner: Nu går vi efter guldet

- Når vi er nået så langt hen i sæsonen, og de er så tæt på, så er de en del af mesterskabskampen. Så længe de bliver ved med at skabe gode resultater, skal der ikke så meget til, siger cheftræneren og påpeger, at de to førerholds niveau er sammenligneligt.

- FC Nordsjælland udfordrer FCK, og det kan de også gøre på banen. Det er de små marginaler i øjeblikket, og hvis FCN kan bevare effektiviteten, så kan de også være med hele vejen, fastslår Kent Nielsen.

Se mere:

Se også: Mtiliga: Medaljer er vigtigst

AaB's unge midtbanespiller Lucas Andersen mener, at FC Nordsjælland på nogle områder er bedre end FC København.

- Spillemæssigt er FCN stærkere end FCK, og det er sværere at dække FC Nordsjælland-spillerne op. Men FCK har bare lige det ekstra i de afgørende situationer.

Se også:

Se også: Landsholdsemner sikrede FCN sejren over AaB

- Og de er vant til at være med i toppen, siger han og uddyber, hvad der efter hans mening gør FC Nordsjælland så stærke:

- De har et hurtigt pasningsspil og en fantastisk indbyrdes forståelse. Den kombination gør ondt på et hold, der gerne vil stå kompakt, forklarer Kent Nielsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere