Landsholdsemner sikrede FCN sejren over AaB

Patrick Mtiliga gjorde sig igen til overfor landstræner Morten Olsen, men Kasper Lorentzen vilel også lege med

Mtiliga scorede FC Nordsjællands første mål i sejren over AaB. (Foto: Anders Brohus).
Mtiliga scorede FC Nordsjællands første mål i sejren over AaB. (Foto: Anders Brohus).

Det kan godt være, at FC Nordsjællands spill ikke sprudler så meget, som det gjorde i efteråret, men de formår stadig at hive sejren i land. Denne gang gik det ud over AaB, da Kasper Hjulmands tropper gæstede det nordjyske.

Når man scorer på sine chancer, er der god chancer for, at man som fodboldhold kan blande sig i toppen af den liga, man spiller i. Og det kan FC Nordsjælland.

Læs også:

Se også: AaB ophæver kontrakt med offensivspiller

Patrick Mtiliga scorede den første pind mod et ellers fornuftigt spillende AaB-mandskab, der modsat FC Nordsjælland bare ikke fik udnyttet nogen af deres chancer.

Mtiligas scoring kom efter en flad aflevering tilbage i feltet fra Henrik Kildentoft, og chancen for at score for anden kamp i træk lod venstrebacken ikke gå fra sig.

Se mere:

Se også: AGF-profil frygtes færdig for foråret

Efter scoringen, som reelt var FCN's første åbne chance, kom de frem til flere gode afslutninger, men ind ville bolden umiddelbart ikke. Det ville den så heller ikke for hjemmeholdet, der havde flere gode tilbud ved Nicklas Helenius og et flot langskud af Kasper Kusk.

Læs mere:

Se også: Nu tør FC Nordsjælland tænke på medaljer

I det 81. minut lukkede og slukkede Kasper Lorentzen så håbet om point for AaB, da han efter en kort stikning var alene i feltet med AaB-målmand Nicolai Larsen, og resolut sparkedet kuglen i kassen. Det var i ørvigt Kasper Lorentzens første mål mod AaB i Superligaen, som han har spillet mod i alt 16 gange.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere