AGF-profil frygtes færdig for foråret

Stephan Petersens sæson kan være slut efter mandagens kamp, hvor han måtte udgå med en skade

Stephan Petersen måtte skiftes ud i 1. halvleg af kampen mod AaB med en skade. (Foto: Claus Bonnerup)
Stephan Petersen måtte skiftes ud i 1. halvleg af kampen mod AaB med en skade. (Foto: Claus Bonnerup)

AARHUS (ekstrabladet.dk): Stephan Petersen frygtes færdig for foråret efter, at AGF-profilen måtte udgå i slutningen af første halvleg mod AaB i aften.

AGF-kanten havde været en absolut fornøjelse at følge gennem de første 41 minutter, hvor han viste prøver på den formfremgang, som han har vist de seneste uger.

AaB's omskolede angriber, Henrik Dalsgaard, havde svære betingelser over for den spurtstærke kantspiller, og nordjyden lænede sig op ad en udvisning efter, at han allerede efter en halv time var kommet alt for sent i en tackling mod Stephan Petersen.

Se også: TV: Er AaB-bomber offside? Se også: TV: Er AaB-bomber offside?

Udvisningen hang i luften, da Dalsgaard atter klippede sin direkte modstander efter 37 minutter, men den ujævne dommer Henning Jensen lod Dalsgaard slippe med skrækken. I stedet profiterede AaB af det kontante spil, da Stephan Petersen i forbindelse med frisparket pådrog sig en fibersprængning i baglåret, som kort tid efter tvang AGF-træner Peter Sørensen til at skifte sin største profil indtil det øjeblik.

Roser til Akharraz
- Det lyder til, at Stephan Petersen har fået en fibersprægning i baglåret. Det kommer til at koste en pause, men hvorvidt det er foråret, der er slut må vi lige vente indtil i morgen med at udtale os om, sagde Peter Sørensen, der dog skyndte sig at rose afløseren Osama Akharraz for et godt indhop.

Se også: Ærgerlig Curth: Jeg forsøgte det rigtige Se også: Ærgerlig Curth: Jeg forsøgte det rigtige

- Osama Akharraz kommer ind og gør det rigtig flot, og han vil give os gennembrudskraft i de kommende kampe, mente Peter Sørensen.

AGF's læge Jacob Astrup vurderede umiddelbart efter kampen over for ekstrabladet.dk, at Stephan Petersen skal prise sig lykkelig, hvis han slipper med to ugers pause. Og med fem uger tilbage af foråret, så skal helingen ikke forsinkes meget før foråret er et overstået kapitel.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere