Ærgerlig Curth: Jeg forsøgte det rigtige

- Men det er en afbrænder, jeg kommer til at tænke over et stykke tid, sagde den uheldige AaBer

AARHUS (ekstrabladet.dk): Jeppe Curth havde en gigant-chance for at lukke det jyske opgør på Nrgi Arena i Århus, men misbrugte og kunne så i stedet se Søren Larsen udligne for AGF på det efterfølgende angreb.

Og det var naturligvis en bitter pille at sluge for den tidligere så målfarlige angriber, der dog bagefter ikke var i tvivl om, at han gjorde det rigtige, da han i fri position forsøgte at loppe bolden over Steffen Rasmussen.

- Det er da en chance, som jeg kommer til at tænke en del over. Både i bussen hjem og i morgen. Så stor var den. Men jeg loppede, fordi jeg stadig var langt ude på banen – og så rummet over Steffen Rasmussen som det mest frie. Sådan ser jeg stadig på det, sagde Jeppe Curth efter sidste dommerfløjt.

- Selvfølgelig er den chance og det faktum, at AGF udligner så sent er med til at gøre dette resultat ærgerligt for os. Men de havde trods alt også deres chancer, konstaterede han

Angrebsmakker og målscorer Nicklas Helenius kunne da heller ikke bebrejde Curth noget.

- Jeg synes, at det var OK, at han gjorde som han gjorde. Hvis bolden var havnet i nettet ville alle have rost ham og talt om, at nu er Curth tilbage. Det skete ikke, men rokker ikke ved, at det var et udmærket forsøg, sagde Helenius, der ikke blev dømt offside, da han scorede, fordi afleveringen til ham snittede Martin Jørgensen undervejs.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere