Slukørede AaB trøster sig ved ungdommen

Om ikke andet gjorde de unge det fremragende i onsdagens nederlag til FC Midtjylland, lød det fra AaB-lejren

Kasper Kusk, som her fejres efter sin 1-0-scoring, fremhæves af Kent Nielsen som en fremtidens mand i AaB. (Foto: René Schütze)
Kasper Kusk, som her fejres efter sin 1-0-scoring, fremhæves af Kent Nielsen som en fremtidens mand i AaB. (Foto: René Schütze)

Lidt ligesom placeringen i midten af tabellen virkede alt fra AaB's træner over spillere til sportsdirektør hverken glade eller slukørede efter onsdagens 1-2-nederlag på hjemmebane til FC Midtjylland.

I stedet fokuserede de alle sammen på, at alle de unge spillere, som ganske uvant spillede fra start, gjorde det fremragende.

- Når nederlaget har lagt sig, må vi huske at se på nogle af vores unge spillere, som ikke har spillet så meget, men som kom ind og gjorde det godt.

Se også: TV: Er det årets drop i Superligaen?

- Specielt Kasper Kusk og Nicolai Thomsen. De markerede sig, så vi også kan bruge dem fremadrettet, siger Kent Nielsen.

Den store AaB-træner forklarede nederlaget med, at hans hold faldt for meget tilbage på banen i første halvleg.

- Vi kom til at forsvare for meget i første halvleg. Og det er ikke der, det her hold har sin absolutte styrke, siger Kent Nielsen.

Sportsdirektør Lynge Jakobsen valgte også at fokusere på ungdommen i sin analyse af kampen, og det samme gjorde midtbaneslideren Rasmus Würtz, som godt ville gå med til at kalde AaB for en anelse presset inden kampen.

Se også: Würtz: To dumme mål

- Det er klart, vi er presset. Fire mand, som normalt starter inde, var ude i dag. Men jeg synes, at de der kom ind, greb chancen. Specielt Kasper Kusk, som var vores bedste spiller, så det skal ikke være en undskyldning, siger Rasmus Würtz.

Og det ser ikke ud til, at AaB-fansene skal forvente det store af resten af foråret.

- Lige nu skal vi nok se det sådan, at vi er inde i en udvikling. Vi forsøger at spille noget fodbold og spille de unge ind. Men selvfølgelig vil vi gerne snart have nogle point, fastslår Rasmus Würtz.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere