AaB har fundet deres nye anfører

Ikke overraskende bliver Thomas Augustinussen ny mand med bindet på armen

Nu skal Augustinussen have det gule bind på armen igen (Foto: Claus Bonnerup)
Nu skal Augustinussen have det gule bind på armen igen (Foto: Claus Bonnerup)

Anførertjansen har været ledig i AaB, siden den hidtidige anfører Kjetil Wæhler i januar skiftede AaB ud med IFK Göteborg.

Naturligt valg, siger cheftræner Kent Nielsen til klubbens hjemmeside.

AaB mister anfører

- Selvom andre også kan varetage hvervet, så er 'Augo' det naturlige valg til at efterfølge en dygtig anfører som Kjetil. 'Augo' fylder meget i vores trup, og så har han en fin balance mellem sin professionalisme og vindermentalitet kombineret med sit humør, sin humor og sine generelle sociale kompetencer, siger Kent Nielsen.

Den 30-årige Augustinussen ved, hvad han skal forberede sig på. Han var nemlig også anfører i klubben, inden han skiftede til Red Bull Salzburg.

- Det er en kæmpe ære at være anfører for AaB, og noget jeg altid har drømt om. Og jeg er selvfølgelig glad for, at Kent har peget på mig.

AaB ophæver kontrakten med svensker

- Jeg har tidligere haft den vigtige rolle, og håber, at jeg kan udfylde den på samme vis som dengang som bindeled mellem cheftræneren og spillerne. Vi har en god gruppe med mange unge spillere, så det er naturligvis vigtigt, at vi få gamle spillere tager ansvar, siger Thomas Augustinussen.