Lynge: Vi er alle i chok

AaBs sportsdirektør begræder tabet over Dennis Marshall

Lynge Jakobsen var naturligt nok en trist mand ovenpå nyheden om Dennis Marshalls død (Foto: Ernst van Norde)
Lynge Jakobsen var naturligt nok en trist mand ovenpå nyheden om Dennis Marshalls død (Foto: Ernst van Norde)

AaB mistede deres venstre back, Dennis Marshall i en tragisk trafikulykke sent i går aftes. Dagen i dag har derfor naturligvis stået i sorgens tegn oppe i Aalborg.

Sportsdirektør i AaB, Lynge Jakobsen, fortæller om dagens begivenheder.

- Det er jo altid svært at beskrive chok, men det er sådan, vi har det. Det gør selvfølgelig ondt på os alle sammen, og det er meget svært at forholde sig til, at Dennis ikke længere er i blandt os, siger Lynge Jakobsen til ekstrabladet.dk.

Læs mere: AaB-spiller dræbt i trafikulykke

- Spillerne mødtes på anlægget herude, og talte tingene igennem i en times tid. Der var flere af dem, der fortalte om Dennis, og hvordan de havde oplevet ham. Beskrev nogle situationer med ham. Folk reagerer naturligvis forskelligt, for det er jo ikke alle, der kendte ham lige godt.

- Nogle havde brug for at snakke det igennem flere sammen, nogle tog hjem, og nogle ville bare være lidt for sig selv.

Det er dog ikke kun på træningsbanen, at tabet af Dennis Marshall har gjort indtryk

- Når jeg kigger rundt på folk, ikke kun spillerne og trænerne, men på hele personalet og administrationen, så kan det ses, at alle er påvirkede af den ulykkelige situation, og alle har det skidt.

- Vi har sagt til spillerne, at det er tilladt at græde, og at det er helt okay at lade følelserne råde. Det er en naturlig reaktion ovenpå en forfærdelig hændelse.

Se også: AaB-anfører: Uvirkeligt og tragisk

- Heldigvis har vi en god doktor, som også er rigtig ferm til at spille musik, så vi samledes alle sammen, mens han spillede ’Tears in Heaven’ på guitaren. Det var helt sikkert en god seance, vi havde der, og det betød rigtig meget for alle, kunne jeg fornemme.

- Selvfølgelig skal vi komme videre, og det gør vi også. Der er en dag igen i morgen.. Vi har en træning igen i morgen, hvor vi selvfølgelig vil være ekstra opmærksomme på, hvordan folk reagerer. Det ligger jo i menneskets natur at være overlevere, så vi skal nok komme videre oven på det her, slår sportsdirektøren fast og fortæller, at klubben snarest muligt vil tage kontakt til Dennis Marshalls efterladte og tilbyde hjælp.

Der er endnu ikke en sat en dato for en begravelse.

0 kommentarer
Vis kommentarer