Hjertet banker stadig for AGF

Selvom han er i gang med at redde AaB, så er AGF stadig hjerteklubben

Hjertet banker fortsat for AGF. (Foto: Ernst van Norde)
Hjertet banker fortsat for AGF. (Foto: Ernst van Norde)

Morten Duncan Rasmussen er blevet et hit i AaB. Fem mål har han scoret i de sidste fire kampe – og dermed lever han op til de forventninger, som der er til ham. Og det har han det naturligvis godt med.

- Jeg har hele tiden vist, at jeg kunne levere, hvis jeg fik lov til at spille jævnligt. Det har jeg også vist i Mainz og Celtic. Nu er det så her – og det er naturligvis tilfredsstillende, at det går, som det gør. Vi er bestemt ikke reddet, men vi er på vej, fordi alle har arbejdet godt for sagen, sagde han, der cementerede 2-0-sejren ved at score på straffespark.

I dette forårs lejeperiode har han bopæl i sin gamle hjemby Århus. Så når barndomsklubben AGF i dag formentlig sikrer sig tilbagevenden til Superligaen i kampen mod Skive, vil han være at finde blandt tilskuerne på NRGi Arena.

Kan fristes af tilbud
- Vi har fri fra træning i AaB, så det vil da være naturligt at tage derud, smilede AaB-bomberen efter sejren over FCM.

Han har også noteret sig, at der er kræfter i Århus, som gerne ser ham tilbage i AGF-trøjen.

- Lige nu kan kun forholde mig til, at jeg har en kontrakt med Celtic. Derfor regner jeg med at skabe tilbage. Men det er ingen hemmelighed, at AGF er min hjerteklub.

- Derfor vil jeg da heller ikke afvise, at jeg kan blive fristet af et muligt udspil, sagde Duncan, der havde hovedstød på overliggeren, inden han cementerede AGF-sejren med scoringen til 2-0 på straffespark.