Würtz vil have gang i AaB's hjemmebane

AaB's Rasmus Würtz håber på, at holdet onsdag mod Randers FC kan forbedre sin dårlige hjemmebanestatistik

Nu vil Rasmus Würtz have forbedret hjemmebane statistikken (Foto: Rene Schütze)
Nu vil Rasmus Würtz have forbedret hjemmebane statistikken (Foto: Rene Schütze)

De kolde fakta fortæller, at AaB er Superligaens dårligste hjemmehold. Blot syv point i 13 kampe har nordjyderne skrabet sammen på Energi Nord Arena i denne sæson, men det skal ændres onsdag, når Randers FC kommer på besøg.

- Vi vil utroligt gerne have gang i vores hjemmebane, vi skal til at have flere point dér, siger midtbanespilleren Rasmus Würtz.

AaB-profilen, som leverede en stærk indsats i søndagens 2-1-sejr ude over Brøndby, ser ingen overordnet forklaring på, hvorfor AaB i denne sæson har haft så svært ved at få point på hjemmebane.

- Det er svært at svare på. Her i foråret har vi haft nogle gode indsatser på hjemmebane, men vi har bare ikke kunnet omsætte det til point.

- Det kan måske have noget at gøre med, at modstanderne agerer noget anderledes, når de kommer til Aalborg, end på deres hjemmebane. Mange er tilfredse med et point i Aalborg, og det tror jeg også, at Randers vil være på onsdag, vurderer Rasmus Würtz.

AaB havde et godt tag på Randers FC i efteråret, hvor nordjyderne fik fire point ud af to kampe på udebane.

Det behøver dog ikke at være et pejlemærke for onsdagens kamp i Aalborg, mener Rasmus Würtz.

- Jeg synes, at vi har et meget nyt hold, og Randers har også ændret på mange positioner og fået mange nye spillere ind siden efteråret. Så jeg tror, at man skal passe på med at sammenligne de to kampe med den, vi skal spille nu, siger han.