Manglende chancer frustrerer AaB-spillere

AaB havde svært ved at komme frem til de store målchancer mod OB.

AaB-spillerne er dybt frustrerede over de manglende chancer, de fik i dagens hjemmekamp mod OB (Foto: Rene Schütze)
AaB-spillerne er dybt frustrerede over de manglende chancer, de fik i dagens hjemmekamp mod OB (Foto: Rene Schütze)

Trods et stort spilovertag især i anden halvleg måtte AaB igen gå fra banen som tabere, da holdet lørdag aften tabte 0-1 til OB i Superligaen.

AaB'erne havde svært ved at skabe de helt store målchancer, og forsvarsspilleren Michael Lumb mener, at hele holdet manglede den sidste skarphed for at være farlige.

- Det var frustrerende, men det var ikke kun oppe foran, vi var uskarpe. Det var over hele linjen. Vi manglede måske det sidste gennembrud eller held, siger Michael Lumb.

OB's solide forsvarsspil var dog også en årsag til AaB's manglende mål, mener midtbanespilleren Thomas Augustinussen.

- Vi havde mange hjørnespark og mange halve muligheder, men OB gjorde det godt og clearede det meste. Vi manglede den sidste gode aflevering, hvor vi lavede en lille fejl eller de fik en fod på, siger han.

Augustinussen mener, at AaB havde fortjent et point i lørdagens kamp.

- Vi havde håbet på et point, og som kampen udviklede sig, er det endnu mere bittert. Vi havde styr på dem, men de havde også styr på os. De skabte ikke meget, men scorede på det, de fik, siger han.

Der er dog stadig optimisme at spore i AaB-lejren trods nederlaget og placeringen i bunden af Superligaen.

- Vi skal ikke lade os gå på, fordi vi tabte til OB. Det er holdene omkring os, der er vigtige at slå. Vi har et godt hold, og vi har ikke haft de store udfald endnu. Det giver os tro på det, siger Augustinussen.

/ritzau/