Annonce:
Annonce:

Lynge forsvarer Kenneth Emil i spillesag

AaB sportsdirektør Lynge Jakobsen indrømmer, at han ikke i tide har fået sagt til spillertruppen, at de ikke skulle sætte penge på AaB's egne kampe

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AaB

Da Karim Zaza efter AaB's 4-2-sejr over Lyngby mandag aften på tv fortalte, at hans skadede holdkammerat Kenneth Emil Petersen havde spillet en del penge på en tomålssejr til AaB, var det ikke blot en kæk bemærkning.

Det bekræfter AaB's sportsdirektør Lynge Jakobsen.

- Han har da spillet. Han har sgu da vundet penge. Det forsøger vi da ikke at benægte. Han har spillet på, at vi vandt den kamp med to mål, siger Lynge Jakobsen.

Han forsøger samtidig at tage skraldet for episoden ved at indrømme, at han ikke i tide har fået fortalt spillerne, at de ikke må spille på egne kampe.

Ryddet op i egne rækker
- Jeg tager ikke ansvaret for, at han har spillet på kampen, men jeg tager ansvaret for, at jeg for nyligt ikke har fået sagt til spillertruppen, at vi ikke spiller på egne kampe. Det bør jeg gøre hvert halve år, fordi vi får nye spillere ind, og det har jeg misset, lyder det fra sportsdirektøren.

Dermed mener Lynge Jakobsen også, at man internt i klubben har fået ryddet op i sagen, og han slår fast, at Kenneth Emil Petersens gambling ikke får yderligere konsekvenser.

Det kan det derimod få fra højere instanser, idet medlem af DBU's etiske udvalg Kim Milton Nielsen tidligere tirsdag fastslog, at udvalget ville undersøge sagen.

- Vi har nu ryddet op i det i egne rækker, og hvis DBU synes de vil spørge til det, er de hjerteligt velkomne. De må gerne tage det op for min skyld, siger Lynge Jakobsen.

Klubben har tidligere været involveret i sager om spil, da de tidligere AaB-spillere David Nielsen og Jimmy Nielsen endte i kæmpe spillegæld.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: