Trist nullert i Aalborg

Hverken AaB eller AGF kunne finde målet i jævnt kedelig 0-0 kamp

AaB og AGF bød tilskuerne på en trist omgang på Energi Nord Arena. (Foto: Mick Anderson)
AaB og AGF bød tilskuerne på en trist omgang på Energi Nord Arena. (Foto: Mick Anderson)

Det er ikke mange mål, tilskuerne i Aalborg har fået at fornøje sig med i denne sæson.

Inden mandagens opgør mod AGF var der i dette efterår blot scoret 13 gange på Energi Nord Arena, hvor hjemmeholdet blot har leveret syv mål i otte hjemmekampe.

Den statistik blev ikke ændret mod århusianerne, hvor ingen af holdene formåede at ændre på det resultatmæssige udgangspunkt, 0-0.

Og med den indsats som nordjyderne lagde for dagen mod århusianerne, så er der ikke noget at sige til, at spindelvævene har gode vilkår i de aalborgensiske målnet.

De nordjyske støvler skød nemlig i den grad med løst krudt på en aften, hvor hovedparten af de 6.692 tilskuere må have drømt sig ind i varmen til fordel for det trøstesløse spil på banen.

I første halvleg var gæsterne fra AGF bedst. Anført af en særdeles veloplagt Benny Feilhaber sad århusianerne på det meste, men med en sygdomsramt Peter Graulund på bænken lykkedes det ikke at omsætte spilovertaget til scoringer - eller åbne chancer for den sags skyld.

Og da chancen endelig bød sig til Jakob Poulsen i kølvandet på et større forsvarskoks mellem Michael Jakobsen og Karim Zaza, sparkede landsholdsspilleren forbi mål fra kanten af feltet.

Efter pausen kom der bedre gang i hjemmeholdet, og Louay Chanko var decideret uheldig, da hans frispark tog trekantsammenføjningen.

AGF viste også tænder, da indskiftede Graulund sparkede forbi, mens AaB's Patrick Kristensen i slutfasen missede en stor chance, da han sparkede lige på Steffen Rasmussen.

Nærmere scoringer kom de to spillere ikke, og dermed tilhører begge mandskaber fortsat den bløde mellemvare i superliga-tabellen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere