AaB's matchvinder: Stort at slå FCK

23-årige Marcus Tracy matchvinder for AaB, da han endelig fik chancen fra start

Marcus Tracy tiljubles af Andreas Johansson efter scoringen mod FCK. (Foto: Mick Anderson)
Marcus Tracy tiljubles af Andreas Johansson efter scoringen mod FCK. (Foto: Mick Anderson)

AALBORG (ekstrabladet.dk): Grib chancen, når den byder sig. Om nogen forstår en amerikaner betydningen af den lille floskel, og om nogen forstod amerikanske Marcus Tracy at forvandle Aalborg til mulighedernes land.

- Det er stort at blive matchvinder, og det er stort at slå FCK.

Sætningen, der i al sin enkelhed rammede den garderhøjde angribers store aften ind. For første gang i efteråret med i AaB's startopstilling. En tillid, Marcus Tracy sagde tak for med hovedet ved i anden halvleg at score kampens eneste mål.

- Jeg havde det svært med mange af mine bold-berøringer, fordi det er så længe siden, jeg sidst fik chancen. Men heldigvis scorede jeg.

Bedste targetman siden Prica
Næsten et år er det siden, at Marcus Tracy besluttede sig for at landsætte sin europæiske karriere i Aalborg. Med scoring mod Manchester City i foråret begyndte han som lyn og torden, men siden har skader været en medvirkende årsag til, at han ikke har været i nærheden af startopstillingen.

Ikke indtil nu, og Patrick Kristensen, som lagde op til målet, er sikker på, at der er mere i vente fra Marcus Tracy.

- Man skal bare sende bolden ind i hovedet på Marcus, så bliver det farligt. Vi har ikke haft sådan en targetman siden Rade Prica.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere