Så meget betaler Ajax for AaB-komet

AaB accepteter hollandsk bud på Lucas Andersen - personlige detaljer forhandles

Lucas Andersen (tv) skal til at vænne sig til lidt bredere rød-hvide striber i Ajax, hvis den 19-årige AaB'er ellers kan blive enig med hollænderne om aftale (Foto:Rene Schütze/Polfoto)
Lucas Andersen (tv) skal til at vænne sig til lidt bredere rød-hvide striber i Ajax, hvis den 19-årige AaB'er ellers kan blive enig med hollænderne om aftale (Foto:Rene Schütze/Polfoto)

Blev Lucas Andersens opvisning på TreFor Park i Odense det sidste vi så fra AaB-talentet i Superligaen?

Meget tyder på det efter, at AaB i aftes accepterede et købstilbud fra den hollandske mesterklub. Et tilbud der ifølge Ekstrabladet.dk's oplysninger ligger tæt på ti mio. kr.

Nordjyderne havde i første omgang forlangt 12 mio. kr., men efter lidt tovtrækkeri er handlen nu landet på ti mio. kr., og Lucas Andersen er allerede taget til Amsterdam. Han er dermed heller ikke med mod Sønderjyske i aften.

Interessen for Lucas Andersen fra Ajax' side har været kendt siden starten af året, hvor Ekstra Bladet spottede Ajax-træner Frank de Boer på Herfølge Stadion, hvor han tog AaB-spilleren i øjesyn.
Se her:

Se også: Ajax-spion kigger på AaB-talent

Efter nordjyderne har accepteret buddet på Lucas Andersen, så er det kun spilleren selv, der nu står i vejen for skiftet. Men den del er åbenbart ikke så simpelt, som man skulle tro. I hvert fald melder kilder med stor indsigt i Ajax, at de personlige detaljer gør knuder.
Læs mere:

Se også: AaB-talent drømmer om Ajax

Den slags panik er imidlertid en nærmest selvskreven del af det kaos, der præger transfer-deadline, og det ender som regel med en løsning inden det hele slutter.

Dermed taler sandsynligheden for, at Lucas Andersen inden midnat kan tilslutte sig den kraftigt voksende dansker-koloni i Ajax. Alene denne sommer er Christian Poulsen og Lasse Schøne kommet til.

AaB's sportschef Lynge Jakobsen hævdede i søndags, at han ikke ville sælge spillere inden deadline. Den sandhed står nu foran revision
Læs:

Se også: Lynge: Vi beholder de unge stjerner

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra AaB's sportschef Lynge Jakobsen eller spillerens agent Anders Wallsten.

Læs også: Kent Nielsen savner AaB effektivitet

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen