Slap nådigt fra klovne-drop

FC Midtjylland rejste sig mod AaB efter klovne-drop af keeper Jonas Lössl og vandt 2-1

Her kvajer Lössl sig gevaldigt, men han tog revanche med en fremragende redning senere i kampen. (Foto: René Schütze)
Her kvajer Lössl sig gevaldigt, men han tog revanche med en fremragende redning senere i kampen. (Foto: René Schütze)

Et drop af den slags, der nok skal få mange visninger på YouTube. Et drop af den slags, der bare ikke må ske.

Men som skete for FC Midtjylland-keeper Jonas Lössl. Skuddet fra 20-årige Kasper Kusk sendt af sted fra kanten af feltet var ikke hårdere, end at Jonas Lössl i god tid tog armene op for at nappe bolden. Men som havde han sæbe på hænderne, smuttede bolden fra ham og videre ind i nettet.

Se det her:

Her går det helt galt for Lössl. (Foto: René Schütze) AaB TV: Er det årets drop i Superligaen?

Men det spøjse klovne-drop fik ingen konsekvenser for FC Midtjylland. 1-0 blev vendt til 2-1 i aftenens Superliga-kamp i Aalborg, hvor hjemmeholdet på grund af skader og karantæne stillede med årets yngste hold. Gennemsnitsalderen var kun 23,18 år.

AaB’s åbningsmål faldt efter 13 minutter. Men bare ni minutter senere udlignede Rilwan Hassan i en situation, hvor AaB’keeper Nicolai Larsen også så lidt uheldig ud, da han ikke formåede at få bolden langt nok væk efter et forsøg fra Sylvester Igboun, hvorefter riposten landede hos Rilwan Hassan.

Ørgaard er færdig i FC Midtjylland. (Foto: Ernst Van Norde) FC Midtjylland Ørgaard: FCM kan ikke udfordre FCK lige nu

Nicklas Helenius burde have bragt AaB foran. Alene brød han igennem, men med en mesterlig redning viste Jonas Lössl i en-mod-en-situationen, at han ikke var mærket af droppet.

Øjeblikket efter var der mere træfsikkerhed hos Jude Nworuh i modsatte ende, da han bankede FC Midtjylland foran 2-1, efter at AaB’s midterforsvarer Nicholas Gotfredsen ikke havde fået ekspederet bolden langt nok væk.

Med sejren holder FC Midtjylland trit med AC Horsens i den øjeblikkelige duel om tredjepladsen.

Det var AaB’s tredje nederlag i træk, og efterhånden fortaber ambitionen sig om at kvalificere sig til europæisk fodbold næste sæson sig i tågerne.

1 af 2 
2 af 2 Her kvajer Lössl sig gevaldigt, men han tog revanche med en fremragende redning senere i kampen. (Foto: René Schütze)
0 kommentarer
Vis kommentarer